Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Rice University School of Architecture

Rice University School of Architecture

Rice University School of Architecture

Introducere

De ce Rice

Suntem cel mai mic program de studii profesionale situat într-o universitate de cercetare de top, permițând atenția individuală cu amploarea studiului oferită de o universitate majoră.

Situată în cel de-al patrulea oraș ca mărime al națiunii, Universitatea Rice este o instituție de cercetare de vârf, angajată să încurajeze un mediu intelectual puternic pentru următoarea generație de lideri și gânditori. Raportul mic, 5 la 1 student-facultate al Rice Architecture, încurajează o comunitate strânsă, care oferă atât studenților, cât și absolvenților, instrucțiuni atentă, în special în cadrul studioului.

Poziția școlii într-o universitate de nivel superior ne permite să tragem pe larg din alte discipline pentru a crea noi teritorii de practică speculativă, după cum demonstrează rolul de lider al facultății noastre cu studiile de mediu ale lui Rice interdisciplinare minore; cursurile noastre încrucișate cu alte școli și departamente, în special umaniste, afaceri și inginerie; și colaborările noastre cu celelalte grupuri de artă din campus și din oraș.

Locații

  • Houston

    Loop Road, 77005, Houston

    Întrebări