Keystone logo
Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Rice University | Wiess School of Natural Sciences

Introducere

Școala de științe naturale Wiess a reprezentat întotdeauna noi frontiere pentru Universitatea Rice. Rădăcinile sale datează în anul 1912, anul nașterii Institutului de Rice. De fapt, toate cele patru departamente fondatoare ale Institutului - biologie, chimie, matematică și fizică - fac parte încă din Școala Wiess. Omologul școlii Wiess, Harry Carothers Wiess, a fost un administrator al orezului, filantrop de Houston, și un om de afaceri care era conștient de importanța științei atât pentru succesul lui Rice, cât și pentru Houston.

Astăzi, școala Wiess este încă pionieră frontierelor educaționale prin încorporarea cercetării în mai multe clase și studenți în laboratoare de cercetare. În majoritatea laboratoarelor de Rice de astăzi, studenții pot fi găsiți împreună cu facultățile, studenții postuniversitari și cercetătorii postdoctorali pentru a avansa limitele înțelegerii umane în astronomie, biochimie, biologie celulară, chimie, știință a pământului, ecologie, biologie evolutivă, matematică Și fizică.

pexels-foto-248152

Școala Wiess de Științe Naturale cuprinde șase departamente:

 • Biosciences
 • chimie
 • Științele Pământului
 • kineziologia
 • matematică
 • Fizică și astronomie

Facultatea de Științe Naturii participă la mai multe institute și centre interdisciplinare, printre care Institutul de Biosciințe și Bioinginerie, Institutul de Științe și Tehnologie Nanoscale Richard E. Smalley, Institutul Rice Quantum, Centrul WM Keck pentru Instruirea Interdisciplinară în Bioscience, Consorțiul Coastal Gulf, . Parteneriatele de cercetare includ instituții locale, cum ar fi Colegiul de Medicină Baylor, Centrul de Cancer MD Anderson, NASA, Centrul de Științe ale Sănătății din Universitatea Texas, Universitatea Texas Medical Branch și Universitatea din Houston, precum și fundații, muzee, industrii și alte universități și corporații la nivel mondial.

Cercetarea lui Nobel Laurates, Robert Curl și Richard Smalley, a marcat noua disciplină de nanoștiință și tehnologie, care reunește multe domenii în domeniul științei și ingineriei. În plus față de asigurarea fundației nano-cercetării, Școala a recrutat recent și trei oameni de știință renumiți, toți membrii ai Academiei Naționale de Științe. Laboratoarele lor de cercetare în domeniul cancerului, fizicii și chimiei vor lucra în parteneriat cu specialiștii în cancer din Centrul Medical din Texas pentru a aplica noi concepte de la fizică la cercetarea și tratamentul cancerului. Membrii facultății noastre au primit premii de prestigiu, cum ar fi: Bursele Packard, Bursele Fundației Beckman, Premiile NSF CAREER pentru facultățile junior, Premiile Feynman, Premiile Norman Hackerman în chimie, Premiul Athelstan Spilhaus pentru creșterea înțelegerii publice a științei pământului și spațiului, Și Medalia de Bunăstare Publică de la Academia Națională de Știință.

Școala oferă numeroase oportunități de cercetare pentru studenții săi, iar multe dintre ele publică lucrări în reviste de top. O mică eșantionare a cercetărilor realizate ilustrează o gamă largă de posibilități: invazii exotice ale plantelor și animalelor în ecosistemele din Texas, dinamica evolutivă a genelor și genomilor în populații și specii, efectele chimiei sării asupra înghețării solului martian saturat, neurogeneza în boala Alzheimer, Și construirea de lasere pentru răcirea atomilor până la o milionime de un grad deasupra absolutului zero, pentru a numi câteva.

Spațiul care susține științele naturale este remarcabil de variat în ceea ce privește echipamentele de ultimă generație oferite programelor de cercetare universitare și postuniversitare. Școala susține, de asemenea, un program de master de științe profesionale în mai multe domenii.

Locații

 • Houston

  Rice University Wiess School of Natural Sciences MS-102 P.O. Box 1892, 77005, Houston

 • Houston

  6100 Main St. E100 George R. Brown Hall, 77005-1827, Houston

  Întrebări