Keystone logo
Rice University

Rice University

Rice University

Introducere

Școala noastră

Școala de Științe Sociale de la Rice University este o comunitate vibrantă, incluzivă de savanți, studenți și educatori, angajate să conecteze învățământul și cercetarea noastră cu politici pentru îmbunătățirea societății. Suntem șapte departamente cu o singură misiune: să rezolvăm cele mai mari provocări ale societății cu o viziune neconvențională în vederea formării unui viitor în care toți să putem prospera, atât individual, cât și colectiv.

Studenții noștri

Școala de Științe Sociale de la Rice University este localizată într-un campus împădurit de 300 de acri din inima Houston, Texas. Rice University mândrește cu facilitățile și expertiza unei mari universități de cercetare, dar dimensiunea noastră modestă înseamnă o adevărată colaborare interdisciplinară și relații strânse de lucru între facultăți și studenți.

Suntem recunoscuți pentru cercetările și academicienii noștri, dar veți constata că Orezul este mai mult decât un loc de studiu. Este o comunitate academică diversă, în care facultatea noastră de excepție are un interes personal pentru creșterea dvs. intelectuală, calitatea educației dvs. și viitorul vostru. Ne inspirăm unii pe alții să fim cei mai buni și să lucrăm peste granițele tradiționale pentru a crește cunoștințele noastre fundamentale despre lume, precum și pentru a dezvolta soluții interdisciplinare, inovatoare pentru problemele cu care se confruntă umanitatea.

Locația noastră în Houston, al patrulea oraș ca mărime din Statele Unite și unul dintre cele mai diverse, înseamnă că veți avea o mulțime de oportunități pentru interacțiunea cu industria dintr-un oraș ospitalier care nu are probleme de făcut.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Facultatea noastră

Facultatea de Științe Sociale găsește strategii și soluții bazate pe dovezi pentru cele mai mari provocări ale societății. Facultatea noastră înțelege că cercetarea lor are potențialul de a îmbunătăți viața altora prin parteneriate cu guvernul, școlile publice și spitalele locale. Facultatea noastră creează oportunități de antreprenoriat social unde nu există, descoperind abordări inovatoare pentru reducerea discriminării și proiectează intervenții care să încurajeze oportunități educaționale pentru toată lumea. Unul dintre numeroasele motive pentru care studenții aleg Orezul este din cauza facultății care se interesează de studenți și le place să predea. Nicăieri în campus nu este mai evident decât Școala de Științe Sociale, unde facultatea noastră își arată constant angajamentul studenților prin câștigarea premiilor didactice și crearea unui mediu de învățare fascinant care îi implică pe studenți să gândească critic.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Houston

    6100 Main St., TX 77005-1827, Houston

Întrebări