Keystone logo
Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Introducere

Formarea unei generații de experți pentru o lume durabilă

Islanda School of Energy hamuri expertiza dobândită de la înțelegerea și utilizarea energiei geotermale, hidroenergia și energia eoliană că puterile comunității islandeză.

Misiunea este de a oferi o experiență de învățare de înaltă calitate. Oferind oportunități de cercetare, proiectare si managementul sistemelor de energie durabilă, ne străduim să producem experți în domeniu pentru comunitatea globală.

Islanda Scoala de energie este parte a și acreditat de către Școala de Stiinta si Ingineria la Universitatea Reykjavik în Islanda.

Într-o lume care se confruntă creșterea cerințelor de energie, rezervele în scădere ale combustibililor fosili și de o nevoie urgentă de a aborda problema emisiilor de CO2, există un caz clar pentru formarea viziune pe termen lung și de educație.

PARTENERI

Islanda School of Energy este în strânsă cooperare cu liderii în domeniul energiei regenerabile, reunind trei organizatii importante ca parteneri principali:

Reykjavík Energy Islanda GeoSurvey Universitatea Reykjavik

Acreditate de către Școala de Știință și Inginerie de la Universitatea din Reykjavik Islanda School of Energy este parte și acreditat de către Școala de Știință și Inginerie de la Universitatea Reykjavik din Islanda.

Universitatea Reykjavik pune accentul pe învățarea hands-on care pregătește studenții pentru provocările cu care se vor întâlni după absolvire. Acest lucru înseamnă că lucrul cu alți elevi de completare, misiuni reale din lumea reală și proiecte, de multe ori, în colaborare cu firme și instituții. Acesta este un mod în care studenții beneficiază de conexiune extinse IF către industrie. Clasele sunt ținute mici pentru a încuraja interacțiunile dintre elevi și profesori.

O scurta istorie În aprilie 2007, Reykjavik Energy, Universitatea Reykjavik și Universitatea din Islanda au semnat un acord pentru a stabili un program internațional absolvent de studii în domeniul energiei durabile, numită Reykjavik Energy Graduate School pentru sisteme durabile. clasa inaugurala a REYST a început studiile în august 2008 și a absolvit primul său la clasa 1 februarie 2010.

Cerințele de admitere General

Toți solicitanții trebuie să fi finalizat, sau să fie în ultimul an de, o diplomă de licență de a aplica pentru programele noastre postuniversitare. Pentru cei din ultimul an de studiu, finalizarea satisfăcătoare de gradul va fi o condiție pentru intrarea.

Programul specific

Diferitele programe oferite de ISE au ușor diferite seturi de cerințe mai specifice.

Master Energie durabilă MSC Durabile Inginerie Energetică Școală de vară

Cerințe de limbă engleză

Solicitanții trebuie să furnizeze dovada competenței lor în limba engleză.

Este nevoie de un scor minim de test TOEFL de 550 (213 în testul pe calculator, 79 în test pe internet) scor IELTS de cel puțin 6.0 (atât generale, cât și academice acceptate).

renunțare la cerința referitoare la limbă

Vom renunțarea la cerința unui certificat de limba engleză, în următoarele situații:

prima limbă a solicitantului este engleza În cazul în care solicitantul a studiat spre un grad de învățământ superior și limba de predare a fost engleza (cerința minimă de 3 ani cu normă întreagă). Un certificat de la universitate va fi necesară pentru a confirma acest lucru.

Locații

  • Reykjavík

    Reykjavik University Menntavegi 1 , 101 , Reykjavík

Întrebări