Keystone logo
© BIMM University
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Introducere

Despre noi

Compania a fost fondată de Chris Goodwin. Ideea de afaceri a venit din înțelegerea lui Chris atât a sectorului privat, cât și a celui public și a nevoilor clienților săi existenți, ceea ce a fost mult mai amplu decât ar fi putut oferi personal. El nu a vrut să cadă în capcana "încercării de a face totul", așa că a început să formeze alianțe cu un număr de experți în domeniile lor. Numele " Results Driven Group " a fost ales pentru că a reflectat dorința și pasiunea sa de a obține rezultate pentru clienții săi.

Misiunea Results Driven Group este transformarea întreprinderilor și a organizațiilor, transformând companiile în companii performante.

Înțelegem că pentru a realiza acest lucru trebuie să abordați o serie de probleme și probleme de afaceri. Cu toții recunoaștem că sunt necesare diferite abordări de intervenție pentru a obține succesul clienților noștri: consultanță, coaching, training și externalizare. Ceea ce ne-a distins de mulți dintre concurenții noștri este că avem experți în toate domeniile cheie care provocă de obicei un lider și oferă o gamă largă de soluții la aceste provocări. "Partenerii" care oferă servicii pentru clienții grupului, lucrează cu o serie de organizații diverse, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat, de la organizații mijlocii la mari.

Alegeți-ne

La RDT ne-am specializat în soluții de dezvoltare a abilităților personalizate. Cu o experiență de peste 20 de ani în arena de formare și dezvoltare, am stabilit o reputație excelentă pentru furnizarea unei formări foarte personalizate și flexibile. Ne-am construit succesul pe capacitatea noastră de a asculta, de a oferi flexibilitate și de a acorda atenție detaliilor în întregul serviciu pe care îl oferim clienților noștri.

Credem că un furnizor de servicii de succes ar trebui să lucreze într-un parteneriat permanent cu clientul său și de aceea clienții noștri revin din când în când. Managerii noștri cu experiență vor lucra împreună cu dvs. pentru a stabili o abordare adecvată pentru a răspunde nevoilor dvs. organizaționale și de afaceri.

Avem o vastă bază de clienți, inclusiv multe companii "blue chip", care variază de la corporații mari la IMM-uri, la autoritățile guvernamentale și multe altele. Gama noastră de cursuri este livrată în peste 200 de sectoare diferite din Marea Britanie.

Am fost aleși de proiectele parlamentare pentru a participa la un documentar intitulat "Bune practici în managementul oamenilor" din cauza muncii pe care o desfășurăm în prezent și care am făcut-o cu clienții noștri:

Întrebări