Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Reinhardt University

Reinhardt University

Reinhardt University

Introducere

De la înființarea sa în 1883, Reinhardt s-a concentrat pe satisfacerea nevoilor studenților, câte o persoană.

Această abordare personalizată a educației este oferită cel mai bine în clase mici de profesori talentați care provoacă cu grijă. Și, fiind singura instituție de învățământ superior din județul Cherokee care oferă diplome universitare și postuniversitare, Reinhardt a fost mult timp o resursă populară pentru tinerii din județele limitrofe Bartow, Cobb, Dawson, Forsyth, Fulton, Gordon și Pickens. Pe măsură ce instituția a crescut, a rămas, de asemenea, angajată să ofere o educație de calitate la un preț accesibil.

Studenții consideră că programele academice ale lui Reinhardt sunt atractive, provocatoare și relevante - o investiție care dă randamente pozitive în viața lor personală și profesională. Absolvenții care profită din plin de oportunitățile lui Reinhardt intră în profesia aleasă cu bogăția unei educații largi, de artă liberală, cuplată cu pregătirea profesională specifică prin participarea la experiențe de clasă atractive, oportunități de îmbogățire co-curriculară, proiecte de cercetare provocatoare, inițiative de servicii recompensate, stagii interesante și studii de transformare a vieții în străinătate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Waleska

    Waleska, Statele Unite ale Americii

    Întrebări