Keystone logo
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea

Introducere

În 2006 Real Madrid CF și Universidad Europea de Madrid au creat prima școală universitară specializată în sport și relația sa cu managementul, sănătatea, comunicațiile și timpul liber / recreere.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea se extinde dincolo de granițele sportului, antrenând lideri profesioniști în toate disciplinele care sunt asociate, într-un fel sau altul, cu acest domeniu. Programele de absolvire se concentrează pe diferite domenii și sunt concepute pentru absolvenții universitari și profesioniști din diferite sectoare legate atât de sportul profesional, cât și de cel amator

Școala a fost creată cu o componentă internațională puternică, la fel ca cele două instituții care o susțin. Pe de o parte există Clubul de Fotbal Real Madrid, care a luat o companie spaniolă și a devenit o forță internațională lider; pe de altă parte este Universidad Europea de Madrid, membru al Universității Internaționale Laureate, lider mondial în domeniul educației avansate.

Principiul educațional călăuzitor din spatele fiecărei diplome de absolvire a Școlii Profesionale Internaționale Real Madrid este un accent profesional. Proiectarea și implementarea acestor programe sunt realizate de profesioniști atât de la Real Madrid, cât și de la Universidad Europea de Madrid, foarte prestigioși în domeniile lor respective.

Cu scopul de a oferi educație practică, programele postuniversitare sunt predate în facilități de ultimă generație: facilitățile Real Madrid la noul său oraș Sportiv și stadionul Santiago Bernabéu, precum și campusurile Universității Europene de Madrid din Alcobendas (Madrid ) și Villaviciosa de Odón (Madrid) În plus, majoritatea programelor postuniversitare includ vizite la companii sau la evenimente legate de curriculum, cum ar fi All England Club unde are loc celebrul Grand Slam de la Wimbledon, în cazul Alfredo Di MBA Stefano în management sportiv.

Rețea internațională

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea are un accent internațional, la fel ca și instituțiile care o susțin. Real Madrid CF transcende localismul în virtutea recunoașterii și tradiției sale la nivel mondial. În plus, Universitatea Europea de Madrid face parte din grupul Laureate International Universities , lider global în învățământul superior.

Această alianță ar putea duce doar la un proiect ambițios la nivel internațional și de aceea, în prezent, Real Madrid Graduate School – Universidad Europea este prezentă acum în mai multe țări din Europa, Asia, Oceania și America.

În conformitate cu angajamentul nostru față de excelența academică și abordarea noastră profesională, când înființăm o școală într-o țară nouă, analizăm programele în prealabil. Verificăm că acestea sunt în sincronizare cu realitatea fiecărei locații, asigurând o experiență deosebit de satisfăcătoare pentru studenții noștri. În plus, fiecare program are o facultate internațională formată din cadre didactice spaniole care lucrează alături de profesioniști de top din țara în care sunt predate programele de absolvent.

Real Madrid Graduate School – Universidad Europea Programele educaționale Real Madrid Graduate School – Universidad Europea sunt acum predate în mai multe universități din întreaga lume.

Caracteristici Campus

Facilităţi

Școala oferă studenților facilități de ultimă generație: Orașul Sportiv Real Madrid din cartierul Valdebebas din Madrid și Stadionul Santiago Bernabéu, precum și campusurile Universității Europea de Madrid din Alcobendas (Madrid) și Villaviciosa de Odón. (Madrid)

Campusul Alcobendas

Cladirea este situata in orasul Alcobendas si masoara 13.000 m2. Cele patru etaje ale sale adăpostesc următoarele: mai mult de 50 de săli de clasă, laboratoare de calculatoare, birouri ale facultății, săli de proiecte de grup pentru studenți, birouri de tutorat și spații multifuncționale. Clădirea este dotată cu cele mai noi echipamente didactice și rețele de calculatoare. Accesibil pentru persoanele cu dizabilități.

Campusul Villaviciosa de Odón

Campusul Villaviciosa de Odón are infrastructura necesară pentru a-și optimiza experiența de învățare. În ceea ce privește dotările sportive, există Complexul Sportiv, care dispune de terenuri și zone specializate pentru practicarea fiecărei discipline, precum și cele mai moderne laboratoare de motricitate, fiziologia exercițiului și biomecanica mișcării. Oferă cadrul perfect pentru predare, precum și pentru antrenamentul sportiv.

Există, de asemenea, două cămine studențești în campus, cu o capacitate de peste 550. Această opțiune garantează un trai convenabil pentru studenți, cu toate facilitățile necesare.

Santiago Bernabéu

Puține stadioane din lume au operațiuni atât de profesioniste în toate zonele precum Stadionul Santiago Bernabéu. Sunt multe detalii care fac Stadionul Bernabéu unic în lume. Organizația a folosit cu succes cele mai bune aspecte ale altor stadioane și le-a adaptat nevoilor sale. Așa se explică de ce Cisco Systems, una dintre cele mai bine capitalizate companii IT din lume, alege stadionul Santiago Bernabéu ca exemplu model în managementul stadionelor.

Orașul Sportiv al lui Real Madrid

Orașul Sportiv al lui Real Madrid este cel mai mare complex sportiv construit vreodată de o organizație de fotbal. Cei 1.200.000 de metri pătrați găzduiesc atât profesioniștii sportului, cât și fanii deopotrivă. Locația sa este în zona privilegiată a Parque de Valdebebas, una dintre cele mai în plină dezvoltare ale capitalei.

  Locații

  • Madrid

   Real Madrid International School UEM Villaviciosa de Odon Campus C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque , 28670, Madrid

   • Villaviciosa de Odón

    Calle Tajo,s/n, 28670, Villaviciosa de Odón

    Întrebări