Keystone logo
Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Rollins Crummer Graduate School of Business

Introducere

Rollins College Crummer Absolventă a Școlii de Afaceri Absolvenții sunt profesioniști râvniți, pregătiți pentru provocările unei economii globale competitive. Ei s-au dovedit prin învățarea directă și experiența cu liderii de afaceri de top din Florida și din întreaga lume. Mediul de clasă mică, accesul la facultatea distinctă și rețeaua de absolvenți asigură studenților aptitudini, resurse și conexiuni de clasă mondială pentru a duce la viață.

Valoarea noastră:

 • Recrutarea de studenți restanți și plasarea lor în organizații excepționale;
 • Riguroasă educație de afaceri bazată pe management strategic, predată de facultate cu experiență cu pasiune și dedicare;
 • Învățarea experimentală, cu un accent global și utilizarea tehnologiilor relevante;
 • Conducere etică;
 • Diversitatea la locul de muncă și în viață;
 • Mobilizarea și comunicarea comunităților noastre;
 • Contribuții intelectuale relevante pentru constituenții noștri și susținerea învățăturii noastre; și
 • Să încurajeze colaborarea și munca în echipă.

Topul

Rollins College Crummer Graduate School of Business a fost recunoscută la nivel național și internațional de către unele dintre cele mai bine respectate organizații din lumea afacerilor.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 în Florida, Top 20 în Nation

Realizat la fiecare doi ani, revista Bloomberg BusinessWeek a clasat programul Rollins Professional MBA # 1 în Florida pentru programe de MBA part-time în 2015.

Leadership Excellence: # 1 în Nation

Rollins MBA de la Crummer Graduate School of Business a fost recunoscută ca lider educațional în dezvoltarea liderului prin HR.com's 2016 Leadership Excellence Awards.

Forbes: 52-a în Națiune

Rollins Early Advantage MBA se află pe locul 52 pe plan național și nu. 1 printre școlile de afaceri private din Florida, conform revistei Forbes, septembrie 2015. Acest clasament se desfășoară o dată la doi ani și am fost în mod constant plasat printre primii doi full-time MBA în Florida din 1999. Clasamentul se bazează pe rentabilitatea investiției unui student la 5 ani după absolvire.

Studiul de la Princeton "Cele mai bune 296 școli de afaceri: Ediția 2015"

Revizuirea de la Princeton prezintă Rollins MBA în ediția din 2015 a "Cele mai bune 296 școli de afaceri".

Rollins College Clasificări

În plus față de școala de afaceri, Colegiul Rollins a primit topuri din publicațiile naționale pentru toate programele sale de licență și de licență. Pentru al 22-lea an consecutiv, US News & World Report a clasat Rollins printre primele două universități regionale din sud și primul în Florida, în clasamentul anual al "Best Colleges". Colegiul Rollins a fost, de asemenea, clasat pe locul 2 din universitățile regionale din sud pentru Cele mai bune colegii pentru veterani de către US News & World Report.

US News and World Report

Rollins MBA a fost clasat printre primele zece cele mai puțin scumpe școli de afaceri private din țară de către US News și World Report.

Rollins College & Winter Park

Campusul Colegiului Rollins din Winter Park, Florida, vă va plasa pe o răscruce incitantă de cultură, comerț și oportunități profesionale. O plimbare după-amiaza de-a lungul Parcului Avenue - la doar câțiva pași distanță de campus - vă va expune la câteva dintre cele mai interesante puncte culturale și de agrement din care vă veți bucura ca elev la Rollins.

Afaceri în comunitatea noastră

Winter Park este una dintre comunitățile care alcătuiesc cea mai mare regiune metropolitană Orlando, una dintre primele 10 locații din țară pentru afaceri. * Orlando este un centru pentru afaceri, inclusiv birouri importante pentru Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware și multe altele.

Locații

 • Winter Park

  Rollins College Crummer Graduate School of Business Graduate Admissions 1000 Holt Ave.-2722 , 32789, Winter Park

Întrebări