Keystone logo
Royal College of Art MA Mobilitate inteligentă
Royal College of Art

MA Mobilitate inteligentă

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline *

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

* Deoarece RCA a primit un număr mare de aplicații, vă încurajăm să vă înscrieți cât mai devreme posibil pentru a vă asigura un loc în program.

* vizitați site-ul web al RCA pentru a afla informații despre taxele pentru acest program, precum și despre oportunitățile de burse și finanțare

Expoziție de vară pentru absolvenți – RCA2024

Introducere

Pentru a oferi viitorilor studenți oportunități de a afla despre experiența și programele RCA, organizăm mai multe zile deschise în campus și online , precum și evenimente în diferite țări din întreaga lume. Puteți afla mai multe despre evenimentele viitoare sau puteți viziona reluări ale zilelor deschise din trecut pe site-ul RCA.

Programul Intelligent Mobility MA se bazează pe istoria bogată a designului de vehicule de la RCA și o plasează în contextul mai multor schimbări sociale, culturale și tehnice emergente. Printre acestea se numără trecerea la sisteme autonome, energia regenerabilă, schimbările demografice și sinteza tot mai mare dintre om și mașină. Programul definește și descrie o schimbare de paradigmă care reunește domeniile existente cu o abordare bazată pe design care abordează atât aspectele fizice, cât și cele virtuale ale spațiului de mobilitate ca un întreg integrat.

Scopul nostru este de a-i pregăti pe studenți pentru a oferi soluții critice la nevoile și problemele de mobilitate holistică. Abordarea de bază constă în transpunerea provocărilor tehnoculturale prin intermediul unei creativități și cercetări intense - construind propuneri mature de design și inovare pentru a răspunde noilor oportunități de mobilitate. Veți lucra îndeaproape cu practicieni în domeniul designului de mobilitate, cu lideri de opinie și cu mărci de top pentru a vă asigura că veți avea o înțelegere aprofundată a practicii industriale și posibilitatea de a vă implica și de a influența întrebări critice legate de afaceri, producție și noi modele de proprietate și utilizare.

Scopul acestei abordări comerciale și conectate este de a crea lideri de practică în cadrul "celei de-a treia epoci" a designului auto și de mobilitate și a spectrului larg de servicii și artefacte de mobilitate - formând o nouă generație de designeri care au atât setul de abilități, cât și mentalitatea de a opera ca lideri strategici cu o gamă largă de abilități și cunoștințe despre propriul lor "punct de impact" asupra unei industrii din ce în ce mai diverse.

PesteRCA

Situat în centrul experienței studenților RCA, această unitate interdisciplinară ambițioasă la nivelul Colegiului AcrossRCA sprijină modul în care răspundeți la provocările unor lumi fizice și digitale complexe, incerte și în schimbare, implicându-vă într-o rețea creativă globală care se bazează pe expertiza din cadrul și dincolo de instituție. Acesta vă oferă o oportunitate extraordinară de a:

  • face conexiuni între discipline
  • Gândește-te critic la practica ta creativă
  • dezvolta rețele creative în interiorul și în afara colegiului
  • genera răspunsuri inovatoare la probleme complexe
  • reflectați asupra modului de a propune idei pentru schimbare pozitivă în contexte locale și/sau globale.

AcrossRCA se lansează cu o serie de prezentări ale unor vorbitori de renume internațional care vă vor încuraja să gândiți dincolo de discursurile de artă, arhitectură, comunicare și design și să vă extindeți în alte teritorii, cum ar fi economia, etica, știința, ingineria, medicina sau astrofizica.

În echipe interdisciplinare veți fi provocat să vă folosiți intelectul și imaginația pentru a răspunde la teme contemporane urgente, oferindu-vă ocazia de a dezvolta o gândire inovatoare și perturbatoare, de a reflecta critic asupra responsabilităților dumneavoastră ca practician creativ și de a demonstra contribuția pe care artele creative o pot aduce la înțelegerea și experiența noastră în lume. Acest angajament cu perspective și practici interdisciplinare este conceput atât pentru a vă completa studiile disciplinare, cât și pentru a vă oferi o platformă pentru a vă dezvolta după absolvire.

Faceți cunoștință cu RCA

Organizăm o serie de zile deschise online și în campus, precum și evenimente de recrutare în orașe din întreaga lume. Aceste evenimente pot include întâlniri 1 la 1 și consultanță de portofoliu, discuții informale, prezentări și sesiuni cu personalul, studenții și absolvenții.

Consultați Consultați pagina web a evenimentului RCA pentru detalii despre evenimentele viitoare.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Clasamente

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări