Keystone logo
Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Raffles Milan - International design institute

Introducere

Școala care nu era acolo.

Cel pe care piața îl pretindea atât de mult timp. Cel care descompune zidurile între modă și design, între profesor și student, între trecut și viitor. Cel care gândește și vorbește în limba celor 14 țări în care operează. Cel pentru a aduce cele mai bune elevi a ales cei mai buni maestri.

Școala care este acum aici.

Cel în care te învață să faci față provocărilor pe care nimeni nu le-a gândit încă. Cel în care te testezi la limitele tale și înveți să joci partea ta a jocului ... cu sensul limitelor. Cel în care vorbește limba ta ... și încă un 13! Cel pe care nu-l vei lăsa niciodată.

Institutul Internațional de Design Raffles Milano

O nouă școală de modă și design la Milano? Da, și numele său este Raffles Milano Istituto Moda e Design . O școală cu un spirit și o metodă neconvențională. O școală destinată elevilor care intenționează să privească viitorul direct în ochi. Și, mai presus de toate, o școală care a reunit o formidabilă echipă de lectori, în multe cazuri conducând nume pe scena internațională de stil și design.

Pe blocurile de pornire, există Cursurile noastre de trei ani în Design de produs, Design vizual și Design de modă, în italiană și engleză, și o serie de masterat pentru a învăța de la lideri.

Puterea unei rețele fără limite

RM Milano vine să consolideze rețeaua internațională Raffles Group, înființată cu peste 25 de ani în urmă în Singapore și acum extinzând energic, cu 26 de colegii din 14 țări.

Decizia de a include numele "Milano" în nume reflectă efortul nostru de excelență și afinitatea noastră profundă cu un oraș care a fost recunoscut de mult timp ca capitala lumii culturii de design.

O școală care oferă mult mai mult

Metoda de învățare utilizată de Raffles Milano își inspiră din practica atelierului Renașterii și urmărește să facă o muncă reală pe proiecte reale pentru clienți reali.

Din prima zi, lectorii și studenții sunt implicați într-o relație fără pereți despărțitori.

Dialogul lector-student, o căutare constantă pentru noi căi și fundamente sigure pentru un proces de dezvoltare individuală și de echipă care pregătește elevii pentru mâine, pregătindu-i să o experimenteze ca o evoluție naturală a zilelor noastre. Elevii învață să măsoare visurile și aspirațiile viitorului.

O școală care este deja o slujbă

Raffles Milano este școala care nu exista acolo, dar companiile cer așa mult timp, la fel de puternice în domeniul practicilor ca și în domeniul teoriei.

Toate proiectele noastre au un scop, un context, un stoc de resurse, un fundal de experiență anterioară, o serie de motive pentru care se întâmplă și, bineînțeles, o serie de ziduri de străpuns. Aceasta este ceea ce elevii noștri inspiră cu fiecare pas pe care îl fac.

Piatra de temelie a căilor noastre didactice este lumea muncitoare. În cursurile noastre de trei ani, elevii învață prin a face, atingând cea mai strânsă legătură între teorie și practică, între idee și execuție. În cursurile noastre de Master, elevii se întâlnesc direct cu numele de lider de pe piață în sala de curs și au șansa de a lucra cu ele alături.

Burse și finanțare

Locații

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Întrebări