Keystone logo
Union University - School of Computing Master în Finanțe Computaționale
Union University - School of Computing

Master în Finanțe Computaționale

Belgrade, Serbia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 6.000 *

În campus

* Studenții șomeri au 50% reducere | Studenții care au absolvit MCF cu ciclu scurt nu plătesc taxă de școlarizare

Introducere

Programul de Master în Finanțe Computaționale (MCF) creează un nou tip de experți financiari. Ei combină abilități puternice de rezolvare a problemelor cu cunoștințe avansate de finanțe. Aceștia manipulează și extrag informații utile din datele disponibile în creștere exponențială, primesc o bază solidă în modelare matematică și statistică relevante și creează prototipuri de lucru în limbaje de programare populare, cum ar fi Python și R. În plus, participanții implementează și testează strategiile lor de tranzacționare și de acoperire a riscurilor într-un mod realist. simulator de tranzacționare.

La finalizarea programului de master se primește diplomă de Master în Informatică - Finanțe Computaționale de la Școala de Calcul, Universitatea Union. Dacă cineva dorește doar să finalizeze cursurile fără a scrie teza de master sau dacă ai finalizat, să zicem, un program academic de 3 ani, te poți înscrie la programul de ciclu scurt de master în finanțe computaționale (MCF).

Misiunea programului

Misiunea noastră este de a crea un program de clasă mondială în finanțare computațională în Belgrad, Serbia, care facilitează dezvoltarea activităților cu valoare adăugată ridicată care combină finanțarea și tehnologia în Europa de Sud-Est și în întreaga lume. Ne imaginăm programul ca un centru de excelență în care băncile, companiile fintech, investitorii instituționali și alte companii și instituții pot îmbunătăți în mod semnificativ expertiza angajaților lor, precum și să găsească cei mai talentați și motivați tineri cu un amestec unic de abilități.

Programul integrează cunoștințele și experiența profesioniștilor din domeniul finanțelor și a cadrelor universitare educați la principalele universități europene și americane cu expertiză în domeniul informaticii, învățării automate și inteligenței artificiale. Se desfășoară în limba engleză.

Organizare

Programul MCF este predat de o facultate proeminentă cu doctori de la universități internaționale de top și experiență practică semnificativă. Consiliul consultativ este format din profesioniști distinși care lucrează cu instituții financiare prestigioase din Statele Unite și Europa. Aceste caracteristici conectează programul cu cele mai bune practici din lume și asigură relevanța acestuia.

Lucrări de curs

Cursul durează aproximativ 12 luni și este predat în limba engleză. Începe cu o pregătire de remediere în programare (Python și R), matematică și probabilitate, folosind exemple din finanțe și economie. După aceea, participanții parcurg 5 cursuri obligatorii și 2 din 4 cursuri opționale. Studenții interesați să primească un certificat de master în finanțe computaționale de la Collegio Carlo Alberto trebuie să finalizeze două cursuri opționale online suplimentare de la Collegio.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări