Keystone logo
Radboud University

Radboud University

Radboud University

Introducere

Înființată în 1923 și situată în Nijmegen, cel mai vechi oraș al Țărilor de Jos, Radboud University are 7 facultăți și numără peste 20.000 de studenți. Oferim 35 de programe de master predate în limba engleză, cu o serie de specializări, care vă vor oferi abilitățile și perspectivele necesare în cercetare și practică în domeniul propriu.

Abordarea noastră personală a predării - oferind o mulțime de oportunități de a lucra îndeaproape cu profesorii și colegii studenți în cadrul unor seminarii mici - asigură că universitatea nu devine o simplă „fabrică de diplome”. Promovăm un climat intelectual deschis, în care ne inspirăm și ne provocăm reciproc și în care calitățile personale ale fiecărui individ sunt capabile să înflorească.

Universitatea noastră dorește să contribuie la o lume sănătoasă, liberă, cu șanse egale pentru toți. Ne pasă de diversitate și incluziune - aproximativ 100 de naționalități sunt reprezentate în campus (2022). Sondajul Național al Studenților din 2021 a dezvăluit că studenții actuali simt că toți cei de la Radboud University sunt tratați în mod egal și sunt în siguranță să își exprime opiniile. Radboud University vă apreciază foarte mult talentul și oferă un număr extins de burse și servicii pentru studenți pentru a vă sprijini.

Caracteristici Campus

Nijmegen, un oraș prietenos cu studenții

Radboud University este situat în Nijmegen - un adevărat oraș universitar cu 165 000 de locuitori, dintre care 30 000 sunt studenți. Deși este cel mai vechi oraș din Țările de Jos, datând din epoca romană, Nijmegen are o atmosferă tânără și plină de viață. Există o mulțime de activități culturale: de la numeroase muzee, galerii și cinematografe la evenimente precum Marșurile Internaționale de Patru Zile cu Festivalul Internațional de Vară, Festivalul Medieval Limburg, Festivalul Samba și Salsa, Festivalul Rockin' Park și multe altele. De asemenea, vă puteți relaxa pe plaja orașului nostru de lângă râul Waal, puteți face cumpărături de epocă sau puteți explora o gamă largă de baruri, cafenele și restaurante. Mai presus de toate, este un loc sigur și prietenos pentru a trăi și a studia.

Costul de trai

Costul vieții în Nijmegen este relativ scăzut în comparație cu Amsterdam sau alte orașe din Europa de Vest. Așteptați-vă să cheltuiți minim 800 EUR pe lună pentru cheltuielile de trai. Cazarea studenților mobilată costă între 360 și 450 EUR, inclusiv gaz, electricitate și internet. Contați pe 400 de euro pentru mâncare, îmbrăcăminte, îngrijire personală și călătorii și 30 de euro pentru factura de telefon. Cărțile și fotocopiile costă aproximativ 200 - 300 EUR pe semestru.

Campus verde modern

Cu facilități de ultimă generație găzduite în arhitectură modernă la îndemână, Radboud University oferă o atmosferă productivă ideală atât pentru educație, cât și pentru cercetare. Campusul nostru este, de asemenea, un loc perfect pentru odihnă și relaxare. Restaurantul universitar De Refter găzduiește șase ghișee de mâncare diferite: de la bucătăria asiatică și italiană până la mâncăruri exclusiv vegane și organice. O altă opțiune grozavă de relaxare este să vizitați faimosul nostru Centru Sportiv Radboud , cu peste 80 de sporturi disponibile. De asemenea, studenților le place să se relaxeze în poienile verzi ale campusului, pur și simplu admirând frumusețea naturii din jur sau făcând un picnic. Vă puteți cumpăra alimente chiar aici, în campus, într-unul dintre magazine.

  Burse și finanțare

  Clasamente

  102 - ARWU / Shanghai 2022

  24 - Clasamentul European pentru Predare 2019

  139 - The World University Ranking 2022

  220 - Clasament QS 2022

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Locații

  • Nijmegen

   Radboud University P.O. Box 9102

  Chat with students

  Întrebări