Keystone logo
Queensland University of Technology Master în Robotică și Inteligență Artificială
Queensland University of Technology

Master în Robotică și Inteligență Artificială

Brisbane, Australia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Feb 2025

AUD 41.700 / per year *

În campus

* 37.400 USD pe an cu normă întreagă (96 de puncte de credit)

Introducere

Studiați un Master în Robotică și Inteligență Artificială pentru a proiecta și dezvolta sisteme de robotică și automatizare care aduc industria modernă în viitor.

Repere

  • Fiind cea mai bună instituție de cercetare în robotică din Australia pentru al patrulea an consecutiv, QUT este cel mai bun loc pentru a vă studia și a vă dezvolta cariera în robotică (Australian Research Magazine, 2024).
  • Învățați de la academicieni care sunt lideri în domeniile lor, inclusiv profesorul Michael Milford, cercetător de top în robotică din Australia (Australian Research Magazine, 2024).
  • Dobândiți abilități de ultimă oră în automatizare, robotică, câștigând în același timp experiența de care aveți nevoie pentru a interacționa cu alți profesioniști în robotică și AI.
  • Accelerați-vă învățarea în acest curs condensat, care vă permite să vă finalizați studiile în șase luni cu normă întreagă.
  • Obțineți legături puternice cu partenerii din industrie prin proiectul dvs. de cercetare.
  • Accesați facilități de laborator de ultimă generație, inclusiv Centrul QUT pentru Robotică, cea mai importantă instituție de cercetare robotică din Australia.

De ce să alegi acest curs?

Revoluția robotică și AI perturbă aproape fiecare sector al economiei. Acum, mai mult ca niciodată, industriile caută să angajeze absolvenți cu abilități avansate în robotică și tehnologie AI pentru a rămâne competitive pe piețele australiane și internaționale.

Această diplomă vă poate pregăti pentru o gamă largă de cariere în conducerea și implementarea tehnologiei automatizării și AI în toate sectoarele, inclusiv în producție, asistență medicală, agricultură, apărare, spațiu și minerit.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări