Keystone logo
Queen's University Belfast - Master în management ecologic și biologie conservării
Queen's University Belfast

- Master în management ecologic și biologie conservării

Belfast, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.150

În campus

Introducere

Suntem în mijlocul unei crize de biodiversitate; al șaselea eveniment de extincție în masă de pe Pământ condus de om. Populațiile de animale sălbatice au scăzut cu 68% din 1970, în timp ce degradarea climei împinge Pământul dincolo de limitele ecologice sigure.

Există o presiune fără precedent asupra mediului din cauza supraexploatării, degradarea și distrugerea habitatelor, schimbările climatice, speciile invazive, poluarea și bolile emergente. Cu toate acestea, puteți face parte din soluțiile globale și locale.

Solicitanții sunt sfătuiți să aplice cât mai devreme posibil și, ideal, nu mai târziu de 31 iulie, pentru cursurile care încep la sfârșitul lunii septembrie. În cazul în care orice program primește un număr mare de cereri, Universitatea își rezervă dreptul de a închide portalul de aplicații. Notificări în acest sens vor apărea pe Portalul de aplicații directe pe pagina de aplicație a programului.

Vă rugăm să rețineți că va fi necesar un depozit pentru a garanta un loc la curs. Din cauza cererii mari, cererile pot să nu fie luate în considerare dacă cursul a atins dimensiunea maximă a clasei și va fi plasat pe o listă de așteptare. Vă rugăm să consultați termenii și condițiile de depozit pentru mai multe detalii.

Managementul ecologic și biologia conservării Repere

Cursul îmbină predarea biologiei conservării cu practici practice de management ecologic pe teren, cu o combinație de excursii fizice și virtuale săptămânale în timpul semestrului 1.

Legături din industrie

  • Ecologiști de renume internațional de la Școala de Științe Biologice mențin legături strânse cu departamentele guvernamentale și organizațiile din sectorul conservării responsabile cu menținerea biodiversității. Excursiile pe teren includ contribuții de la organizații caritabile de conservare, consultanți de mediu, grădini zoologice, muzee, manageri de rezervații naturale și institute independente de cercetare.

Dezvoltarea carierei

  • Mulți absolvenți intră în sectorul conservării la nivel internațional, lucrând pe tot globul la nivel local pentru a afecta schimbările pozitive. Dar nu trebuie să lucrezi neapărat într-o carieră orientată spre conservare - studenții anteriori au mers în locuri la fel de neobișnuite precum galeriile de artă, unde au creat lucrări de artă inspirate științific ca o metodă alternativă de promovare a mediului.

Facilități de clasă mondială

  • Școala de Științe Biologice, construită recent, în valoare de 38 de milioane de lire sterline, are facilități de predare și laborator de ultimă generație, în timp ce veți avea acces la facilități de teren, inclusiv Laboratorul Marin al Reginei (QML) de la Portaferry, Strangford Lough: una dintre cele trei care lucrează. laboratoare marine din Europa.

Experți de renume internațional

  • Veți preda de către personal cu profiluri de cercetare de nivel internațional, cu o gamă largă de interese în managementul ecologic și biologia conservării, acoperind taxoni de la alge la mamifere și medii de la marine la terestre.

Experiența studenților

  • Veți lua parte la un proiect de grup de biologie de conservare de clasă (o evaluare a impactului ecologic) înainte de a vi se oferi opțiunea de a întreprinde fie un proiect de plasare profesională (încorporat în afaceri și industrie), fie un proiect de cercetare (încorporat în mediul academic). Dr. Neil Reid este lector principal în biologia conservării și director de program: „Trebuie să îmbogățim experiența studenților dincolo de a sta la prelegeri academice seci, pentru a le oferi experiență din lumea reală, atât fizic, cât și virtual, pentru a dobândi abilitățile practice de care vor avea nevoie. pentru un loc de muncă în conservare.”

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări