Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty MSc Leadership pentru Dezvoltare Durabilă
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

MSc Leadership pentru Dezvoltare Durabilă

Belfast, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6.980 / per year

În campus

Introducere

Gestionarea durabilității este una dintre cele mai provocatoare și cu cea mai rapidă creștere a domeniilor atât în sectorul public, cât și în cel privat. Odată cu recunoașterea din ce în ce mai mare a impactului unei lumi care trăiește dincolo de posibilitățile sale, angajamentul față de dezvoltarea durabilă pentru a satisface nevoile generațiilor prezente fără a le pune în pericol pe cele din viitor nu a fost niciodată mai evident.

Acest program inovator de master de conversie este deschis candidaților din toate mediile disciplinare și promovează conducerea și îmbrățișează învățarea experienţială bazată pe acţiune, facilitată printr-o serie de prelegeri, stagii de muncă și proiecte de grup. Programul încurajează gândirea critică și promovează utilizarea inițiativei pentru rezolvarea problemelor și luarea deciziilor în dezvoltarea durabilă.

De ce a lui Queen?

Programul de trei stagii de opt săptămâni în sectoarele ONG, guvernanță și afaceri și finanțe poate fi realizat la nivel local sau internațional. Acestea au scopul de a ajuta studenții să devină „campioni” ai dezvoltării durabile care pot identifica și aborda problemele de sustenabilitate în moduri inovatoare și pot integra în continuare dezvoltarea durabilă în toate sectoarele și la toate nivelurile.

Proiectul de grup de un an necesită mai mulți studenți să lucreze cu o organizație la alegerea lor pentru a explora soluții durabile la o anumită problemă.

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări