Keystone logo
© Eva Dang
QA Higher Education - Middlesex University

QA Higher Education - Middlesex University

QA Higher Education - Middlesex University

Introducere

Centrele Universității Middlesex din Londra Holborn, Birmingham și Manchester sunt livrate în parteneriat între universitate și QA Higher Education.

Studenții pot alege să studieze diplome de licență în afaceri cu o specialitate în domeniul sănătății sau contabilitate în afaceri la centrele de predare situate central. Aceste diplome sunt oferite atât ca programe tradiționale de 3 ani, fie cu adăugarea unui an de fundație inițial pentru studii suplimentare și sprijin academic. Pentru studenții care au nevoie să se potrivească studiului în jurul oricăror angajamente existente, alegeți între orele de zi, orele de seară și weekend.

Aceste programe oferite sunt programe și calificări ale Universității Middlesex, concepute, evaluate și calitatea asigurată de Middlesex, dar livrate la și de către un partener.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Hendon

    The Burroughs, NW4 4BT, Hendon

    Întrebări