Keystone logo
Purdue University College of Science

Purdue University College of Science

Purdue University College of Science

Introducere

Colegiul de Științe al Universității Purdue este angajat în urmărirea persistentă a cunoștințelor matematice și științifice care formează chiar baza inovației. Aproape 350 de profesori cu funcții de conducere desfășoară cercetări în schimbare mondială și oferă o educație transformatoare mai mult de 1200 de studenți absolvenți și 4300 de studenți. Suntem o comunitate de cursanți care dezvoltă soluții practice la cele mai dificile provocări de astăzi, cu programe de licență în științe ale vieții, științe fizice, științe computaționale, matematică și știința datelor.

Colegiul de Științe al Universității Purdue cuprinde științele fizice, științele vieții, științele computaționale, matematica și știința datelor. Suntem o comunitate de educatori, cursanți și lideri în căutarea persistentă a cunoștințelor științifice și matematice care conduc la inovație.

Oamenii de știință de la Purdue au făcut o diferență în istoria descoperirilor și a invenției. Așa a fost din 1875, când primul grad acordat de Universitatea Purdue a fost o diplomă de licență - în chimie.

Astăzi, sfera largă a științei de la Purdue este forța noastră. Facultatea și studenții noștri lucrează la îmbunătățirea îngrijirii sănătății prin diagnosticare îmbunătățită și medicină individualizată, căutarea materiei întunecate, rafinarea metodelor de inteligență artificială, depășirea granițelor explorării pe Marte și găsirea căilor spre durabilitate într-un mediu în schimbare rapidă.

Conducerea cercetătorilor și cercetătorilor noștri de renume a creat o cultură a descoperirii și inovației în colegiu. Se așteaptă ca cunoștințele să fie împărtășite și că studenții, atât la licență, cât și la absolvenți, vor fi implicați în cercetare.

Acasă la primul Departament de Informatică din SUA (1962), colegiul continuă să fie lider în știința datelor, securitatea informațiilor, programare, rețea, baze de date și inginerie software.

Colegiul oferă științe fundamentale și instruire matematică studenților Purdue din toate specialitățile. Toți studenții dezvoltă o înțelegere esențială a științei și abilitățile de gândire critică care le vor informa deciziile de-a lungul vieții.

Locații

  • West Lafayette

    North University Street,150, 47907, West Lafayette

    Întrebări