Keystone logo
Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Psychologische Hochschule Berlin

Introducere

Ca o universitate independentă privată Psihologică Universitatea din Berlin este un act de caritate. Toate programele sunt acreditate de Senatul Educației, Tineretului și Științei, instruirea de la Oficiul approbation de Stat al Sănătății și Afacerilor Sociale din Berlin. Formarea și dezvoltarea științifică, Institutul de Psihologie din Berlin oferă formare in psihoterapie, grade suplimentare de master și M.Sc. Psihologie. Formarea psihoterapie integrat de studiu poate fi completat cu un sunet sau un comportament de terapie si a copilului psihodinamice Psihoterapie si psihoterapie adolescent. Schimbul de competențe transversale proces are o mare importanță pentru PHB și reprezintă un punct important în curriculum - ul tuturor programelor de studii și de formare.

Profesorii din cursurile sunt atât practice , cât și , de asemenea , activă în cercetarea științifică și reprezintă pretenția Scientist practicantului. Elevii sunt implicați activ în proiecte de cercetare existente și susține propriile proiecte de cercetare. Prin cooperarea cu alte universități și proiecte de doctorat pot fi realizate la casa.

Pe scurt

 • Studiu Metoda Cross (TP și VT)
 • Studiu și formare în psihoterapie într-o casă
 • Grupuri de seminar mici atmosferă colegială
 • atenția personală de organizarea studiilor
 • Sprijin pentru participarea la congrese și reuniuni
 • Instruirea practică în propria noastră ambulanță psihoterapeutice
 • Cercetare în ambulanță superior
 • locație excelentă în centrul Berlinului în apropierea Alexanderplatz direct pe Köllnischen Park și râul Spree

Studiu de formare și de oferta

 • Studii Consecutiv: M.Sc. psihologie
 • Studii Postuniversitare Master Psihologie juridică
 • Postuniversitare Master Psihologie și Psihoterapie de familie
 • formare in psihoterapie cu psihoterapie programul de master integrat de (VT sau TP)
 • Copii si formare in psihoterapie adolescentului cu psihologia programului de master integrat și Psihoterapie de familie

universitatea

Predarea, de cercetare și de formare la PHB sunt axate pe domeniile de aplicare a psihologiei. Psihologii si psihoterapeutii au lansat universitatea a lansat pentru a consolida legătura între știință și cea practică, iar pe de altă parte pentru a sprijini transferul de cercetare în societate. În cadrul acestui credo PHB vrea sa tren urmatoarea generatie de psihologi si psihoterapeuti cu o puternică relevanță practică științifică și profundă. În plus față de oportunitățile de studiu și de formare și de formare și conferințe pentru psihologi și psihoterapeuți în programul de program de PHB sunt. Alte cursuri în diferite domenii de aplicare a psihologiei și BSc Psihologia sunt în construcție.

În cooperare cu Berlin Academia Institutul de Formare de Psihoterapie (BAP), germană psihologii institut de formare al Academiei (DPA) și Asociația Profesională a psihologilor germani și psihoterapeuți (BDP) este PHB în centrul unei rețele educaționale de formare și educație continuă și oferă un punct focal pentru interesele profesionale ale psihologilor și psihoterapeuților în diverse domenii de activitate.

acreditare

Cursurile psihologice psihoterapie in terapia comportamentala (CBT) sau de sunet psihodinamice Psihoterapie (TP), psihologia familiei și psihologie medico-legale sunt acreditate de Senatul Educației, Tineretului și Științei. Programul de studii Psihologie Noul master sa bazat pe recomandările Societății Germane de Psihologie elaborate și aprobate de către Oficiul de Stat de Sănătate și Educație. Absolvenții de Psihologie Programul de Master la PHB îndeplinesc Zulassungsvoraussetzuungen pentru formarea psihoterapeuți. Cursul este acreditat de Psihologie Psihoterapie în ambele procese se concentreze pe (terapie și profunzime bazate pe psihologie psihoterapie comportamentală) În plus, pentru ACQUIN, precum și curs de psihologie juridică Maestrului.

Exemplele de realizare de aprobare a PHB in Psychological Psihoterapie (VT sau TP) și la copii și adolescenți psihoterapie au primit acreditare de către Consiliul Național de Sănătate și afaceri sociale din Berlin.

Locații

 • Berlin

  Psychologische Hochschule Berlin Am Köllnischen Park 2, 10179, Berlin

Programe

Întrebări