Keystone logo
Protestant Theological University

Protestant Theological University

Protestant Theological University

Introducere

Universitatea de Teologie protestantă (PThU) este o universitate pentru teologie bazată pe o viziune religioasă a vieții, situat în Amsterdam și Groningen. PThU are ca scop educația teologică profundă și relevante și de cercetare în ceea ce privește evoluția în credință, biserica și creștinismul în întreaga lume. De lucru în universitate este inspirat de aproape asocierea sa cu biserica si o fascinatie pentru ceea ce face credința cu oamenii - inclusiv explicit credința personală a personalului și a studenților acesteia.

Tipul de practică teologică angajată

PThU reprezintă practica angajată teologică academică cu responsabilitate deosebită pentru tradiția protestantă. Cadrul principal este relevanța și materială a societății de astăzi, cunoașterea profundă și elaborarea surselor și respect pentru tradiție.

Educația pentru slujirea Bisericii protestante din Țările de Jos

Universitatea de Teologie protestantă are o experiență de lungă durată cu educația pentru minister. PThU oferă oficial de educație al ministerului, recunoscut de Biserica protestantă din Țările de Jos, pentru ambii miniștri de îngrijire congregationale și pastorale. Acesta oferă, de asemenea, studii post-universitare miniștrilor și lucrătorilor de birou. Pentru mai multe informații despre Biserica protestantă din Țările de Jos a se vedea http://www.pkn.nl.

Relația cu Biserica protestantă din Țările de Jos

Există o înțelegere reciprocă între PThU și Biserica Reformată din Țările de Jos (NCP). PThU se bazează pe credința creștină în activitatea sa în domeniul educației și cercetării. Participarea la sursele și istoria credinței creștine, studiul credințelor și mărturisirile bisericii și participarea la praxis credința și biserica învățate sunt toate făcute în solidaritate cu tradițiile care s-au unit în PCN. PCN presupune, cu PThU prin definirea cerințelor și obiectivelor programelor de educație și în formarea celor care doresc să fie acceptate ca pastori din PCN. Punct de vedere administrativ, această implicare este demonstrată de către Consiliul de Supraveghere, care este însărcinat cu supravegherea Consiliului PThU sub supravegherea și responsabilitatea față de Sinodul general al PCN.

Angajamentul față de societate

PThU dorește să fie o universitate sa angajat pentru societate. Acest lucru este instanced de conferinte, studiu de zile și publicații pentru un public larg. Astfel, PThU contribuie la o tradiție creștină la discursul social în ceea ce credință, biserică și societate. Unele dintre aceste activități sunt inițiate de PThU în sine, unii de alții.

Infiintata in anul 2007

PThU a intrat în ființă după o fuziune a oficiale pentru educații slujirea tradițiilor reformate și luterane. În cazul în care PThU a fost stabilit, o structură de management universitar mono-facultate a fost optat. Membrii Consiliului de Supraveghere sunt numiți de Sinodul Bisericii protestante din Țările de Jos. Acest lucru garantează conectarea PThU cu biserica.

Organizare

Consiliul de Universitatea executiv teologul protestant (PThU) este condusă de un consiliu executiv, care este responsabil pentru supravegherea pregătirea și punerea în aplicare a politicilor educaționale și de cercetare ale universității. În plus, Consiliul are grijă de o zi la zi sarcini implicate în funcționarea universității. Comitetul executiv este numit de Consiliul de Supraveghere. Acest Consiliu asigură că Consiliul se supune obligațiilor care se aplică la universitate pe baza de norme juridice și a bisericii în exercitarea atribuțiilor și competențelor sale. Consiliul de Supraveghere este numit de Sinodul general al Bisericii protestante din Țările de Jos. Comitetul executiv este asistat în exercitarea îndatoririlor sale de către directorul general, directorul educației și Consiliul consultativ.

PThU International

Teologia protestantă este internațională prin definiție. Prin urmare, internaționalizarea, înțeleasă ca "procesul de integrare a unei dimensiuni internaționale, interculturale și / sau la nivel mondial în obiectivele, funcțiile și livrarea învățământului superior" este una dintre prioritățile-cheie ale universității.

Internationala, Maestrul învățat limba engleză-program Teologie în Groningen, cu studenții din Europa, Asia, Africa și Oceania este un exemplu clar al acestui efort de a integra o dimensiune internațională și interculturală în educație prin intermediul unei clase internaționale reale.

Dar, de asemenea, PThU urmărește să faciliteze adevărate experiențe internaționale pentru studenți olandezi în Groningen și Amsterdam prin programe de mobilitate pentru studenți și invitația lectori invitați din străinătate. Prin dezvoltarea de PhDs sandwich si programe comune de doctorat universitatea, de asemenea, încearcă să continue internaționalizarea educației sale de doctorat.

În domeniul cercetării, internaționalizare pentru PThU înseamnă participarea activă la rețele internaționale și conferințe și publicarea în reviste recenzate internaționale relevante. Mai precis universitatea a construit în ultimii ani, o puternică rețea de instituții partenere recunoscute pe plan internațional în Europa, America de Nord, Asia și Africa. Cooperarea mai intensă de cercetare este în prezent cu partenerii strategici din Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, Israel și mai multe țări europene.

Locații

  • Amsterdam

    P.O. Box 7161 1007 MC Amsterdam The Netherlands, 1007, Amsterdam

  • Groningen

    Oude Ebbingestraat 25 9712 HA Groningen Postbus 11069 9700 CB Groningen, 9700, Groningen

    Programe

    Întrebări