Keystone logo
© ©President University
President University

President University

President University

Introducere

Despre Președintele Universității

În cazul în care Liderii de mâine Come Together

Președinte Universitatea este o instituție de învățământ superior din Indonezia, care a fost creat pentru a deveni un centru de cercetare și dezvoltare în regiune și pentru a stabili un nou criteriu de referință în învățământul superior indoneziană. In mod specific, universitatea este pregătită să creeze o instituție de învățare, care va pregăti viitori lideri ai industriei și societății, oferindu-le abilitățile și experiența necesare pentru a excela la absolvire.

În conformitate cu fondatorul Președintele Universității, dl Setyono Djuandi Darmono, Președintele Universității a fost construit din două motive; pentru a deveni un centru de cercetare și dezvoltare și pentru a stabili un nou standard în domeniul învățământului superior indoneziană. Fondatorii Președintele Universității stabilite munca fundație și de la sol pentru a se asigura că Președintele Universității va dezvolta într-un mare instituție de învățare în care elevi din toate părțile lumii pot dobândi cunoștințe și să se dezvolte, cetățeni responsabili utile și viitori lideri.

Localizare

Președinte Universitatea este situat strategic în Jababeka Educație Park din Kota Jababeka, la doar 45 de minute cu mașina la vest de Jakarta, Indonezia.

Acesta este înconjurat de Industrial Estate Jababeka, una dintre cele mai mari zone industriale integrate din Asia de Sud-Est, o casă de 1700 companii multinationale din 30 de țări și anume Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, China, Japonia, Coreea, Taiwan, Singapore, Malaezia, Australia, cum ar fi în Unilever, Samsung, Mattel, ICI Paint, Kraft, printre altele, care pot fi efectul de levier ca un "laborator viu" pentru studenții noștri și membri ai facultăților pentru a dezvolta soluții practice pentru întreprinderile din viața reală , și, de asemenea, să servească drept un bazin nelimitat de oportunități de formare stagiu / on-the-job pentru studenți.

Ca o universitate relativ tânără, cu aproximativ 4500 corporală totală de student la acest moment, nu numai că sunt clasele realizate în limba engleză pentru a insufla perspective globale și de a îmbunătăți competitivitatea, dar președintele Universității este de asemenea echipat cu un curriculum internațional standard, care a fost elaborat și dezvoltat de lumi cadre universitare. -clasa Acest lucru este în concordanță cu viziunea universității de a deveni o universitate de clasă mondială, care produce lideri în domeniile lor respective și comunitățile

Viziune

Pentru a fi o universitate de clasă mondială care produce lideri în domeniile lor și a comunităților.

Misiune

Pentru a educa generațiile viitoare prin transferul de competențe și cunoștințe, în scopul de a construi un caracter și înțelepciune.

Istoria

Planul conceptual al Președintelui Universității a fost formulată pentru prima dată în septembrie 1997 de către dl SD Darmono, directorul Președintele PT Jababeka Tbk. si Prof. Donald W. Watts, care a fost președinte al Universității Bond, Queensland si Rector al Universității Curtin, Western Australia. Scopul Universitatea propusă a fost de a crea o instituție de educație care va pregăti viitori lideri din industrie și societate, oferindu-le abilitățile și experiența necesare pentru a excela la absolvire.

Universitatea început în mod oficial în 2001, oferind o diplomă de licență Inginerie. La acea vreme, instituția a fost numit Facultatea de Inginerie cu sediul în Cikarang, Bekasi. La 16 aprilie 2004, Ministerul Educației a acordat statutul oficial Președintele Universității ca o universitate cu drepturi depline.

Deși încă un tânăr University, Președintele Universității (PresUniv) este în creștere, la o rată de extraordinar in fiecare an. Există în prezent aproximativ 4.500 de elevi prezenti presedintele Universitatii din Indonezia, precum și multe alte țări. Președintele Universitatea și-a extins ofertele sale de curs și oferă acum 32 de specializări diferite la subiectii variind de la Inginerie Industrială la Relații Publice.

Președintele University este situat în Jababeka Educație Park din Kota Jababeka, înconjurat de Jababeka Industrial Estate, cu mai mult de 1500 de companii naționale, precum și multinaționale, cum ar fi Unilever, Mattel, Samsung, Mulia, ICI Paints, și altele. Este, de asemenea, locația permite elevilor să facă uz de facilități de clasă mondială, cum ar fi Jababeka Golf & Country Club și Executive Club President.

Asociere

Președintele Universității a format parteneriat cu cele mai bune instituții vestice și estice ale învățării. A numi câteva:

 • Universitatea KIIT, India
 • Universitatea Waseda, Japonia, Burse de studiu pentru a lua Master în domeniul TIC
 • William Angliss Institute, Australia pentru Programul Hotel și Management Turistic
 • Institut Teknologi Bandung (ITB), Indonezia pentru TIC
 • Microsoft Indonezia, Indosat, M2, și Intel (IMM-uri de abilitare Centrul)
 • Colegiul Pacific International, Noua Zeelanda
 • Deakin University, Australia
 • ULSA, Vietnam
 • Dong-A University, Coreea de Sud, pentru programul de schimb de studenți
 • Universitatea Silla, Coreea de Sud
 • London School of Commerce, Anglia, pentru Programul De Master

Locații

 • Bekasi

  President University Main Campus Jl. Ki Hajar Dewantara, Kota Jababeka Cikarang Baru, 17550, Bekasi

  Întrebări