Keystone logo
Portobello Institute of Education

Portobello Institute of Education

Portobello Institute of Education

Introducere

O primire călduroasă din partea directorului colegiului

"Pentru mulți care decid să se angajeze în învățământul superior și superior sau să se întoarcă la studii poate fi o decizie foarte mare. Ne mândrim că ne sprijinim pe toți elevii să-și bazeze pe cunoștințele și suportul lor academic în competențele practice cerute în locurile de muncă. că vei căuta un loc de muncă ".

Institutul Portobello a fost înființat în 1981 și este construit pe umerii unor persoane foarte minunate și inspirate. Institutul a fost înființat inițial de Delia Lyons și a fost continuu avansat de fiica ei Rebekah Lyons, o altă femeie care se gândește în viitor și muncește.

Moștenirea, viziunea și valorile Deliei continuă să facă parte din viața de zi cu zi la colegiu și amintesc constant prin dorința Rebekahului de a căuta în mod constant o nouă oportunitate, asigurând în același timp că etosul și calitatea dezvoltată pentru prima dată de mama ei.

Din 1993 livrăm cursuri de frumusețe, machiaj și modă la Portobello Institute, toate acreditate complet prin intermediul organismelor de atribuire ITEC și QQI.

În 2005 am câștigat Asigurarea Calității pentru Institut cu FETAC, consiliul de premiere pentru educație și formare ulterioară și am început să dezvoltăm și să livrăm o serie de programe în toate departamentele din cadrul Institutului.

În 2009 am obținut asigurarea calității cu HETAC, consiliul de premii pentru educație superioară și pregătire, pentru certificatul nostru superior în arte în educația Montessori, iar în 2012 am obținut acreditări pentru a furniza BA în studiile timpurii ale copilăriei cu London Metropolitan University și am dezvoltat cu succes noi livrări de programe de licență până în 2018.

În 2012 am creat un Centru pentru Mediu Modern, cu programe care includ facilități, gestionarea deșeurilor și a energiei, toate acreditate prin organismul de atribuire BIFM.

În 2014 am obținut acreditarea pentru a livra London Metropolitan Universities BSc (Hons) în Știința Sportului și Educație Fizică și Terapie Sportivă, iar în 2018 am dezvoltat programe exclusive de BSc în analiza performanței, educație fizică

De-a lungul anilor, pe măsură ce s-au dezvoltat noi departamente și cursuri la Institut, angajamentul nostru pentru calitate, îngrijire pentru elev, o abordare structurată a învățării și o concentrare pe legăturile din industrie a fost întotdeauna esențial pentru ceea ce facem.

Alianțele noastre strategice cu industria permit studenților noștri să câștige oportunități excelente de experiență de muncă și deseori oferte de muncă la finalizarea programelor lor. Nimic nu este prea mult pentru noi, dorim ca studenții noștri să reușească.

Misiunea colegiului este de a face educația accesibilă tuturor și de a-i sprijini pe cei cu curaj să facă acel salt în nou și necunoscut, iar acest lucru este esențial pentru ceea ce facem la Institutul Portobello.

„Amintiți-vă că succesul arată foarte diferit pentru fiecare persoană. Îi încurajăm pe elevii noștri să se concentreze pe propria lor călătorie și să se bucure de procesul de învățare alături de noi ”.

Denise Flood, directorul colegiului


pasja1000 / Pixabay

123666_selfie-4521579_960_720.jpg

Valorile noastre

Ne pasă

Există un etos puternic și împărtășit al îngrijirii personale pentru toți studenții care vin să studieze la Institutul Portobello. Fiecare student este cunoscut personal prin numele lor, ambițiile și obiectivele lor sunt înțelese și apreciate, într-un mediu de susținere.

Sprijinirea curajului

Pentru mulți studenți este curaj să își urmeze pasiunea și Portobello a fost alegerea perfectă pentru cei care doresc să aleagă un traseu specific, cu un sistem de asistență complet, pentru a se asigura că elevii își ating cele mai bune obiective educaționale.

Tutori de calitate

Mulți dintre tutorii de la Institutul Portobello au un serviciu îndelungat cu colegiul care știu și cred pe deplin etosul nostru de îngrijire. Tutorii noștri sunt considerați foarte mult în propria industrie ca practicieni, lideri și inovatori.

Focus pe industrie

Prin studierea la Institutul Portobello, studenții au ocazia să câștige experiență de muncă de calitate în sectorul ales, în timp ce studiază, ceea ce în cele din urmă poate duce la asigurarea locurilor de muncă la finalizarea cursurilor. Absolvenții sunt foarte căutați și numeroși angajatori caută și încurajează legăturile cu colegiul și absolvenții săi.

Sprijin pentru studenți

Filozofia noastră de la Institutul Portobello este să ne asigurăm că fiecare student este susținut pentru a avea posibilitatea de a-și atinge tot ce este mai bun. Aceasta include dimensiuni mici de clasă, astfel încât elevii îi vor cunoaște pe colegii de clasă, iar tutorul lor îi cunoaște. Studenții sunt liberi să rezerve unul la unu suport de tutore, acces la asistența de atribuire cu posibilitatea de a trimite proiecte de sarcini cu feedback pentru îmbunătățire pentru a trimite cea mai bună versiune finală.

O programă dedicată și o echipă de management al calității este pe deplin disponibilă pentru a ajuta studenții cu orice întrebări și pentru a discuta orice provocări personale. Suntem aici pentru a încuraja și sprijini toți elevii să rămână în călătoria lor de învățare și să își dea seama de tot ce este mai bun personal.

Studiați echilibrul vieții

În toate departamentele, sprijinim cursanții să lucreze mai inteligent. Studenții care realizează un echilibru bun dintre viață și studii în cele din urmă obțin mai mult în mod academic. Timpul de studiu, petrecerea timpului cu familia, participarea la hobby-uri sunt toate importante pentru menținerea unui echilibru pozitiv dintre viață de studiu și viață. Obținerea unui echilibru corect este importantă și va ajuta la maximizarea timpului petrecut în studiu.

Da înapoi

La Institutul Portobello, înțelegem importanța de a da înapoi o mică caritate internă pe care am creat-o numită „Dochas Leanai”. Directorul colegiului Denise Flood călătorește în India și Belarus de două ori pe an, cu o echipă de aproximativ 15 persoane, între personal și studenți. Munca dedicată include instruirea profesorilor Montessori și înființarea școlilor Montessori în zonele de mahala din Pune India.

Caritatea este, de asemenea, puternic implicată în sprijinirea instruirii într-un centru de salvare pentru fete și într-o școală mică pentru copiii cu deficiențe de auz. Aceasta presupune instruire de auto-apărare într-un proiect comunitar pentru băieți tineri și tabere de sport și artă și meșteșuguri într-o școală din mahalaua din Pune.

Locații

  • Northside

    43 Dominick Street Lower, , Northside

Întrebări