Keystone logo
Pontificia Universidad Católica De Chile

Pontificia Universidad Católica De Chile

Pontificia Universidad Católica De Chile

Introducere

Pontificia Universidad Católica de Chile aspiră să obțină excelență în crearea și transferul de cunoștințe și în oferirea unei educații bazate pe catolică pentru a pregăti indivizii să slujească Biserica și societatea.

Avem un angajament permanent pentru calitate în serviciul nostru, în îndeplinirea misiunii noastre fondatoare. Deținem standarde academice stricte și riguroase și adoptăm cele mai bune practici internaționale de la universități de top din întreaga lume.

Universitatea are patru campusuri în Santiago și unul în Villarrica, în sudul Chile. Fiecare are propria identitate și este legată de un moment diferit din istoria universității.

Universitatea este alcătuită din 18 facultăți, care includ școli și institute; un institut interdisciplinar, programul UC College și campusul Villarrica. Împreună acoperă toate domeniile cunoașterii.

UC s-a născut cu misiunea de a oferi țării și tinerilor săi o formă distinctă de educație, bazată pe valorile Bisericii Catolice. Suntem o instituție de serviciu public și vocație și, prin munca noastră, generăm active orientate spre a face din Chile o țară mai bună.

Locații

  • Santiago Metropolitan Region

    Avenida Libertador Bernardo O'Higgins,340, , Santiago Metropolitan Region

    Întrebări