Keystone logo
Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Pontifícia Universidade Católica de Campinas (PUC-CAMPINAS)

Introducere

Misiunea noastra

"Universitatea Catolică Pontificală de Campinas, din valorile etice și creștine, luând în considerare caracteristicile socio-culturale ale realității, misiunea sa este de a produce, îmbogăți și diseminarea cunoștințelor, contribuind la construirea unei societăți drepte și fraterne, prin activitățile sale predare și de cercetare, cu scopul de excelență de formare profesională și formarea integrală a persoanei umane. "

Valorile instituționale

Pentru a-și îndeplini misiunea instituțională, PUC-Campinas ghid executarea activităților lor de următoarele valori și condiții de performanță:

1. Solidaritate 2. Angajament Social 3. Responsabilitatea pentru mediul înconjurător 4. Participarea și responsabilitatea 5. Responsabilitatea pentru formarea integrală a persoanei umane 6. Proactivitate 7. dezvoltarea cu durabilitatea economică și financiară

Istoria PUC-Campinas

Istoria PUC-Campinas început la 7 iunie 1941, când a fost născut prima unitate de la Universitatea, Facultatea de Filosofie, Științe și Litere. Cele Campinas Episcopia dobândit în momentul în care casa veche deținute de Joaquim Policarp păianjen, cunoscut sub numele de Barão de Itapura.

În 1955, Facultatea de Filosofie, Științe și Litere a devenit Universitatea Catolica, recunoscut de către Consiliul Federal al Educației. Titlul a fost acordat de Pontifical Papa Paul al VI în 1972.

În curând a făcut conacul construit în secolul al XIX-lea a devenit mic pentru toate cursurile universitare grup. Astfel, noile campusuri au apărut în funcție de nevoia de spațiu: Campus I, II Campus, Seminarul și Institutul de Arte.

În anul 2006, PUC-Campinas sărbătorit sale 65 de ani de existență.

Locații

  • Campinas

    Campinas, Brazilia

    Programe

    Întrebări