Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University School of Design Master of Design (Design de mediu de tranziție) (TED)
The Hong Kong Polytechnic University School of Design

Master of Design (Design de mediu de tranziție) (TED)

Hung Hom, Hong Kong

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Sep 2024

HKD 223.200 / per course *

În campus

* 174.600 USD local / 199.800 USD non-local; taxă inițială de școlarizare: 19.400 USD HK locale / 55.000 USD HK non-local

Introducere

Schema PolyU Master of Design (MDes) oferă două scheme de burse de intrare pentru intrarea în 2023 studenților internaționali remarcabili pentru a-și continua studiile în Hong Kong.

Există două programe de burse de burse, cu burse de școlarizare de 50% și 15% evaluate la 106.200 USD și 31.860 USD HK.

Analiza inițială a nominalizărilor va începe la sfârșitul lunii ianuarie 2023. Cotele de burse sunt limitate, așa că aplicarea din timp este avantajoasă. Completați formularul de pe această pagină pentru a afla mai multe.

Master of Design (Transitional Environments Design) (TED) este o specializare care răspunde schimbărilor rurale și urbane fără precedent care au avut loc în ultimele decenii în Hong Kong și China. TED își propune să dezvolte un nivel înalt de stăpânire intelectuală și practică a analizei și proiectării diverselor medii rurale și urbane din regiune, cu implicații mai largi pentru contexte globale. Abordarea acestei specializări se bazează pe o înțelegere a dinamicii socio-culturale a contextului regional transferată în noi strategii de proiectare și intervenții de proiectare.

Obiective

Designul mediului de tranziție (TED) se bazează pe experiența rurală și urbană contemporană din Hong Kong/chineză în contextul zonei Marii Golfului. Oferă o educație postuniversitară unică în designul spațiului rural și urban.

Obiective

În conformitate cu abordarea critică a școlii față de mediu și design ecologic, această specialitate personalizată se referă la proiectare ca o perspectivă holistică și sistemică a problemelor globale și locale rele și încurcate în urma Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) stabilite de Națiunile Unite.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

</p>

Despre Școală

Întrebări