Keystone logo
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities Program academic de doi ani în filologie antică (masterat în arte acordat de Universitatea Internațională din Catalonia)
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Program academic de doi ani în filologie antică (masterat în arte acordat de Universitatea Internațională din Catalonia)

Jerusalem, Israel

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

ILS 36.000 / per year

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul academic de doi ani în filologie antică se concentrează pe greaca veche și ebraica biblică și oferă instruire intensivă în limbi străine în ambele limbi. Elevii vor dobândi abilitatea de a citi texte narative moderat dificile fără a fi nevoie de un dicționar / traducere, cu excepția cazurilor rare. Elevii completează programul cu cursuri de lingvistică, filologie, filosofie, paleografie, istorie și literatură. Unele dintre aceste cursuri sunt predate în greaca veche.

Acest program este ideal pentru persoanele interesate de o carieră care predă greaca veche și / sau ebraică biblică, precum și pentru erudiții interesați de Antichitate, filosofia clasică, filologia clasică, studii religioase sau legătura dintre antichitatea greacă și moștenirea iudeo-creștină.

Absolvenții acestui program sau studenții înregistrați în anul al doilea pot solicita să fie transmise în fluxul de un an Emphasis in Teaching Ancient & Modern Languages , care se concentrează pe pregătirea studentului pentru o carieră în predarea limbilor străine într-un cadru imersiv. Studenții câștigă experiență de predare, precum și participarea la cursuri și ateliere metodologice. Această pistă acordă gratuit 8,5 credite ECTS suplimentare.

Formulare de cerere disponibile online, prin e-mail sau personal. Burse disponibile.

act de renunțare

165299_Capture2.JPG

Institutul Polis nu acordă diplome academice. Studenții care finalizează cu succes acest program se pot înregistra la Universitatea Internațională din Catalonia (Barcelona, Spania) și pot primi o diplomă de master în filologie antică de către instituția respectivă, odată ce și-au îndeplinit cerințele. Vă rugăm să rețineți că creditele din sistemul european de transfer și acumulare de credite (ECTS) sunt acordate de instituția de acreditare și nu de Institutul Polis.

1 credit ECTS = 10 ore academice

Program alternativ de un an

O versiune scurtată a programului de doi ani este disponibilă studenților cu diplomă de licență care doresc să studieze doar un an. Elevii vor completa 600 de ore academice, inclusiv 440 de ore de cursuri obligatorii de limbă. Bursele și alte oportunități de predare și cercetare sunt valabile și pentru programul de un an. La absolvire, studenții vor primi un certificat de finalizare de la Institutul Polis.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în Antichitate: Literatură, Istorie și Arheologie
    • Venice, Italia
  • MLitt în limbile și literatura biblică
    • Saint Andrews, Regatul Unit