Keystone logo
Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities

Introducere

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities este o instituție academică înființată în 2011 de un grup internațional de cercetători.

Scopul nostru este reînnoirea umanității (în special literatura, filozofia, istoria și geografia bazinului mediteranean și a Orientului Mijlociu) prin studiul diferitelor culturi și, în special, renașterea limbilor fundamentale ale civilizației occidentale. Suntem dedicați ideii că învățarea din trecut încurajează înțelegerea reciprocă și respectul între diferitele culturi și popoare din Orientul Mijlociu și din Occident. Numai dialogul care are rădăcini în aceste principii va duce la o pace veșnică în regiune.

Diplomă de masterat în artă acordat de o terță parte

Polis acordă certificate de finalizare pentru toate cursurile de limbi străine, programele de un an și cei de doi ani. Deși Polis nu este o instituție acreditată de universități, ne bucurăm de parteneriate cu universități de top din Europa, care recunosc calitatea programelor noastre de doi ani și consideră că unele dintre ele sunt echitabile cu un masterat în Arte acordat de propriile instituții. De exemplu, studenții Polis care finalizează cu succes programul academic de doi ani în filologie antică, se pot înregistra la Universitatea Internațională din Catalonia (Barcelona, Spania) și pot primi un master în Arte în filologie antică de către instituția respectivă odată ce și-au îndeplinit cerințe. În mod similar, studenții Polis care finalizează cu succes programul academic de doi ani în limbi din Orientul Apropiat, se pot înscrie la Universitatea din Navarra (Pamplona, Spania) și pot primi un Master în Arte în Limbi din Orientul Apropiat . Vă rugăm să rețineți că orele academice care se califică pentru sistemul european de transfer și acumulare de credite (ECTS) sunt acordate de instituțiile de acreditare și nu de Polis.

165433_logos.JPG

Metoda Polis de achiziție a doua limbă

Institutul Polis folosește o metodă unică de predare a limbilor străine - Metoda Polis, care se bazează în primul rând pe scufundarea totală în limba țintă, dar adaptează și alte principii, cum ar fi Dynamic Language Development (DLD). Metoda noastră le permite elevilor să avanseze mai holistic în comparație cu o măsură strict gramaticală. În procesul de învățare a vorbirii, elevii dobândesc o înțelegere intuitivă a limbii. Studenții beneficiază, de asemenea, de cercetări în curs la Polis. Ideile vechi sunt provocate în mod constant, în timp ce cele noi sunt iluminate. Clasele noastre sunt laboratoare vii în care să testeze cele mai promițătoare tehnici. În prezent, instructorii noștri experimentează cu Expresia secvențială vie (LSE), un principiu care a fost conceput și dezvoltat pentru prima dată la Polis și inspirat din opera lui François Gouin. Metoda Polis este perfecționată în mod constant, pe măsură ce încorporăm noi perspective în Achiziția Limbajului II.

Diverse corpuri și facultăți studențești

Corpul nostru de studenți și facultățile sunt copleșitor de internaționale și provin din medii culturale și religioase diverse. Programele și cursurile noastre sunt deosebit de atractive pentru studenții din filologia semitică, jurnalism, limbi (și pedagogie), arheologie, teologie, istorie și filozofie clasică, dar sunt deschise oricui dorește o înțelegere mai autentică a textelor antice care au modelat evreii, Culturile creștine și islamice din regiune. La Polis, studenții au o ocazie rară de a învăța în mod informal despre culturi foarte diferite între ele. Profesorii beneficiază, de asemenea, de expunerea la diferite metode pedagogice și perfecționarea propriilor abilități profesionale. Ne mândrim că promovăm o atmosferă de multiculturalism, deschidere și respect. În acest sens, suntem o oază într-un oraș precum Ierusalimul, care este traversat de multe granițe virtuale. Abordarea noastră deschisă ne-a condus, de asemenea, la multe proiecte de colaborare interesante, atât cu instituții locale, cât și internaționale.

Viața studențească în Ierusalim

Institutul Polis este situat chiar în afara orașului antic al Ierusalimului, un loc care este sacru pentru evrei, creștini și musulmani. La câteva minute de mers pe jos, studenții pot vizita Zidul de Vest rămas al Templului Evreiesc, Biserica Sfântului Mormânt sau Moscheea Al-Aqsa. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele situri istorice semnificative din zona imediată. Ierusalimul este, de asemenea, un oraș modern, cu restaurante, muzee și divertisment de clasă mondială. Piața Zion din apropiere este centrul scenei vieții de noapte din Ierusalim. Multe dintre străzile din jur sunt zone pietonale și sunt presărate cu bănci, mese de cafenea și umbrele de umbră. Studenții din toate instituțiile academice de vârf din Ierusalim pot fi găsiți frecventând pub-urile confortabile, cafenelele și magazinele. Concertele gratuite în aer liber și spectacolele de stradă sunt obiective obișnuite în lunile mai calde.

Polis – The Jerusalem Institute of Languages and Humanities","author_url":"","source":""}" />

162110_thumbnail_image003.png

De ce să alegi Polis?

  • Metoda Polis - Institutul Polis folosește o metodă unică de achiziție a doua limbă care s-a dovedit ușoară și eficientă. Studenții beneficiază, de asemenea, de cercetări în curs la Polis și de îmbunătățirea constantă a metodei Polis. Învățarea în clasă este completată de manualele noastre de limbă special dezvoltate și publicate pentru a finaliza experiența de învățare.
  • O locație unică - Orașul Ierusalimului este unic în temeiul celor trei credințe monoteiste majore; Iudaism, creștinism și islam. Este un loc în care greaca veche, ebraica, latina și araba au dominat fiecare în diferite perioade de-a lungul istoriei sale tumultuoase. Până în prezent, moștenirea acestor culturi continuă să lase o amprentă. Studenții de la Polis au avantajul de a trăi în țesătura și contextul studiilor lor, ceea ce afectează profund modul în care își înțeleg cursurile. Există, de asemenea, o mulțime de site-uri istorice, muzee și arhive la îndemână, care oferă multe oportunități unice de cercetare.
  • O atmosferă caldă și prietenoasă - Polis este o instituție mică, cu aproximativ 60 de studenți cu normă întreagă la un moment dat. Studenții provin din întreaga lume și li se alătură și facultățile internaționale. Campusul este un vechi conac de piatră, cu o curte frumoasă, care uneori funcționează ca o sală de clasă în aer liber sau un teren de picnic. Elevii și profesorii participă împreună la excursii și la sărbători speciale. Este cu adevărat acasă atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

Istoria noastra

2011 - Începe la Ierusalim

Polis se deschide oficial. Primul curs se desfășoară în iulie, un curs intensiv de vară în limba arabă vorbită, atrăgând 16 elevi. Anul universitar inaugural începe în toamnă și prezintă cursuri de greacă veche, ebraică biblică, ebraică modernă, arabă vorbită, aramaică și spaniolă.

2013 - Primul program academic de doi ani: filologie antică

Programul academic de doi ani în filologie antică este lansat oficial cu o clasă inaugurală de 11 studenți. După finalizarea cu succes, studenții au dreptul să fie înregistrați la Universitatea Internațională din Catalonia (Barcelona, Spania) și să obțină o diplomă de master în filologie antică de către instituția respectivă. Cursurile predate în Ierusalim și în instituțiile partenere din străinătate generează interes pentru Metoda Polis ca modalitate de a învăța limbi străvechi și moderne. Polis organizează prima sa conferință interdisciplinară despre Originile alfabetului.

2014 - Cursurile de vară continuă să se extindă

Cursurile intensive de vară organizate în Florida, Roma și Ierusalim atrag aproape 200 de studenți. Limbile predate includ greaca veche, ebraica biblică, latina, ebraica modernă și araba. Este lansat oficial un program de certificat de un an bazat pe o versiune scurtată a MA în filologie antică. Polis se mută în spații noi, cu o bibliotecă și șase săli de clasă.

2015 - Al doilea program academic de doi ani: Limbi din Orientul Apropiat

Programul academic de doi ani în limbile Orientului Apropiat este lansat oficial. După finalizarea cu succes, studenții au dreptul să fie înregistrați la Universitatea din Navarra (Pamplona, Spania) și să obțină o diplomă de master în limbi din Orientul Apropiat de către instituția respectivă. Polis colaborează cu Ministerul Turismului israelian pentru a marca și promova Traseul Emaus - o cale de mers pe jos lângă Ierusalim, în care Isus le-a apărat discipolilor săi, așa cum este consemnat în Evanghelia după Luca. Polis organizează a doua sa conferință interdisciplinară despre Biblioteca din Alexandria , la care participă zece cercetători din Franța, Israel, Cipru și Anglia. Polis Institute Press este lansat odată cu publicarea Speaking Greek Ancient as a Living Language.

2016 - O conferință specială interdisciplinară

Polis organizează a treia conferință interdisciplinară pentru a marca centenarul publicației Cours de linguistique générale de Ferdinand de Saussure. Evenimentul atrage cercetători din Franța, Belgia, Germania, Spania și Israel. Polis publică Forum, un manual latin viu.

2017 - Două noi programe de certificat

Sunt inaugurate două noi programe de certificat de un an: Fluența greacă veche și Accentul în predarea limbilor antice.

2018 - Un nou curs de limbă: copt bohairic

Polis adaugă coptul bohairic la lista de cursuri de limbi străine. Polis organizează a patra sa conferință interdisciplinară, Transmiterea unui patrimoniu: predarea limbilor antice de la antichitate la secolul 21 , la care participă cercetători din mai mult de zece țări.

2019 - Primul manual LSE

Polis își publică manualul în prima limbă care conține Expresia secvențială vie (LSE), un principiu de învățare dezvoltat la Polis. La Colegiul Christendom din Virginia se desfășoară un curs de imersiune în greaca veche de trei săptămâni, în care toate mesele, cursurile și activitățile se desfășurau în greaca veche. În Ierusalim, cel mai nou aport de studenți la masterat ajunge la 35.

Burse și finanțare

Termen limită de aplicare
ArchimedesSeptember 1, 2021

Locații

  • Jerusalem

    8 HaAyin Het St, 9511208, Jerusalem

Întrebări