Keystone logo
POLIMI Graduate School of Management Master internațional în managementul durabilității și responsabilitatea socială corporativă
POLIMI Graduate School of Management

Master internațional în managementul durabilității și responsabilitatea socială corporativă

Milan, Italia

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Oct 2024

EUR 20.000 *

În campus

* 10.500 € absolvenți polimi MSc

Introducere

Cu programul nostru de masterat, veți dobândi expertiza necesară pentru a gestiona o companie durabilă pornind de la principiile sale fundamentale. Programul de studii abordează întrebări fundamentale despre motivele pentru care o companie ar trebui să acorde prioritate sustenabilității, explorează schimbările necesare pentru a gestiona o întreprindere sustenabilă și aprofundează funcțiile sustenabile. În plus, veți învăța să supervizați proiectele de sustenabilitate din perspective strategice, antreprenoriale, organizaționale și tehnologice.

Programul include module de interes colectiv, în cadrul cărora studenții studiază în colaborare subiecte relevante pentru tema generală a sustenabilității. Ulterior, programul se ramifică în module specializate, adaptate la domenii specifice. Două programe internaționale de masterat se încadrează sub umbrela Managementul sustenabilității: Masterul internațional în Sustenabilitatea mediului și economia circulară Masterul internațional în Managementul sustenabilității și responsabilitatea socială corporativă Înscrieți-vă la programele noastre de Management al sustenabilității pentru a dobândi cunoștințe și competențe complete, pregătindu-vă să conduceți și să contribuiți la accentul tot mai mare pus la nivel global pe sustenabilitate în practicile de afaceri.

Admitere

Curriculum

Acreditări

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

De ce să studiezi la POLIMI Graduate School of Management</p>

Despre Școală

Întrebări