Keystone logo
Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

Introducere

Punct de Loma Nazarene University este cunoscut pentru a fi transmite-gândire. La PLNU, cadre universitare, credința și comunitatea sunt vitale. Studenții beneficiază de această abordare echilibrată a educației și se lasă să se gândească PLNU pregătite, să acționeze și să contribuie la lume.

În plus față de mai mult de 60 de domenii de licență de studiu, PLNU oferă un program de absolvent de centre regionale de-a lungul California de Sud. PLNU deservește mai mult de 3.500 de studenți.

Ştiaţi că?

Începând cu anul 2004, peste 90 la sută din studenții PLNU care au solicitat admiterea la medicale, dentare, optometrie, farmacie, și școlile veterinare au fost admise. In raportul Open Doors 2008, studiul lui PLNU în străinătate programul clasat pe locul 15 în națiune (între instituțiile de gradul de acordare de master) pentru procentul de studenti care participa - aproximativ 30 la suta din persoanele in varsta au studiat în străinătate absolvente. PLNU este recunoscut la nivel național pentru poziția de lider în domeniul sustenabilității - câștigătoare San Diego Environmental Services Recycler of the Year patru din ultimii șase ani și fiind numit unul din 100 mai verzi scolile din America de către Sierra Club atât în ​​2010 și 2011. Prin LoveWorks PLNU pe termen scurt Misiunea programului, mai mult de 2.000 de studenți, facultate, personal, si absolventi s-au servit de oameni care au nevoie, în aproximativ 60 de zone ale lumii. Centrul PLNU pentru Dezvoltare Internațională Cercetari practici de afaceri durabile și soluții la sărăcia la nivel global. Din 2005, filme 22 elevi / programe TV au câștigat premii sau au apărut la festivalurile de film. PLNU Discursul și dezbatere echipa a fost campion național în asociații parlamentare naționale dezbatere "yearlong concurenței tombole patru din ultimii șapte ani, în competiție cu școli, cum ar fi UC Berkeley si UCLA.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • San Diego

    3900 Lomaland Drive San Diego, CA 92106, , San Diego

Întrebări