Keystone logo
Pixel

Pixel

Pixel

Introducere

Masteratul internațional în planificarea și managementul proiectelor europene este organizat și coordonat de Pixel , o instituție de învățământ internațional și de formare, cu sediul în Florența (Italia), având ca scop principal acordarea de sprijin pentru internaționalizare și cooperare europeană.

Principalele grupuri țintă cu care lucrează Pixel sunt instituțiile de învățământ superior, școlile, organizațiile VET, instituțiile de educație pentru adulți, autoritățile publice (ministere, organisme regionale), centrele de cercetare, instituțiile culturale, spitalele etc. cu sediul în întreaga lume.

Pixel fost înființată la Florența (Italia) în ianuarie 1999 și are o experiență semnificativă în următoarele domenii:

Depunerea directă a proiectelor europene.

În ultimii 23 de ani, Pixel a coordonat și gestionat cu succes peste 130 de proiecte europene. Programele europene care au finanțat proiectele în care a fost implicat Pixel sunt Socrates ODL; Socrates Minerva, Socrates Grundtvig, Socrates Lingua, eLearning, Leonardo da Vinci, Învățare pe tot parcursul vieții - Subprograme: Comenius, Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig și KA1, KA2, KA3, KA4 Programe transversale, Program Justiție, Program Internet sigur, Program Erasmus+ - KA2- Parteneriate strategice, Alianțe de cunoaștere Erasmus+, Consolidare a capacităților Erasmus+, Parteneriate de cooperare pentru Programul Erasmus+.

Multe dintre proiectele europene coordonate de Pixel au primit un rating „excelent” și au fost identificate drept „Cele mai bune practici” de către Comisia Europeană.

De asemenea, Pixel a coordonat și gestionat peste 50 de proiecte finanțate de Fondul Social European. Aceste proiecte s-au axat pe: instruirea în companie; instruirea tinerilor pentru a sprijini accesul lor pe piața muncii; egalitatea de șanse.

Organizarea inițiativelor internaționale de educație și formare

Pixel organizează și oferă cursuri internaționale de formare continuă pe diferite teme, cum ar fi cooperarea europeană, noile tehnologii pentru educație, metodologii educaționale inovatoare, învățarea limbilor străine etc. Unele dintre aceste cursuri au fost oferite până în prezent în peste 40 de ediții. În medie, 300 de participanți, din toată Europa, participă în fiecare an la cursurile internaționale Pixel . Cursurile internaționale organizate se adresează lectorilor universitari, cercetătorilor, ofițerilor publici, directorilor de școli, personalului administrativ, formatorilor, studenților absolvenți etc.

Organizarea de conferințe internaționale în domeniul educației

Pixel organizează conferințe internaționale. Trei dintre ele sunt organizate anual. Primul este intitulat: Viitorul educației și se desfășoară în Florența, în fiecare an, în iunie. Cea de-a doua conferință internațională este intitulată: TIC pentru învățarea limbilor și se desfășoară anual la Florența, în noiembrie. Cea de-a treia conferință internațională este intitulată: Perspective noi în învățământul superior și are loc la Florența, anual, în martie. Aproximativ 250 de participanți participă la fiecare dintre evenimentele reprezentând peste 50 de țări de pe cele cinci continente.

Pixel a dezvoltat parteneriate internaționale cu peste 500 de organizații din întreaga lume. Partenerii transnaționali ai Pixel sunt Instituții de Învățământ Superior, Școli, Organizații ÎFP, Instituții de Educație pentru Adulți, Autorități Publice (Ministere, Organisme regionale), Centre de cercetare, Instituții culturale Spitale din toată lumea.

Pixel este angajat în îmbunătățirea constantă a calității serviciilor prestate. Pixel obținut certificarea de calitate conform UNI EN ISO 9001. Pixel este acreditat de Ministerul Educației din Italia și de Guvernul regional al Toscana.

Mărturii studențești

Locații

  • Florence

    Via Luigi Lanzi 12, 50134, Florence

    Întrebări