Keystone logo
Pittsburg State University

Pittsburg State University

Pittsburg State University

Introducere

Acest nou oraș avea nevoie de profesori. Era începutul anilor 1900. Exploatarea cărbunelui, fabricarea cărămizilor și diverse industrii grele au devenit motoare economice în Pittsburg. Oportunitățile abundă pentru cei gata de muncă. Dar mai întâi trebuiau să învețe. Aveau nevoie de profesori. Școala auxiliară normală de instruire manuală a statului Kansas a fost deschisă în septembrie 1903. O clădire, 54 de elevi. Această nouă școală ar pregăti profesorii în domeniile curriculare vitale pentru succesul și prosperitatea în epoca industrială.

Mai mult de un secol mai târziu, această misiune rămâne în centrul Pittsburg State University . Oferind cursuri interactive și captivante în patru colegii diferite, Pitt State transformă viețile studenților noștri, comunitatea noastră și întreaga regiune din sud-estul Kansasului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Pittsburg

    South Broadway Street,1701, 66762, Pittsburg

Întrebări