Keystone logo
Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Piet Zwart Institute

Introducere

INSTITUTUL PIET ZWART: STUDII DE MASTER IN ART, DESIGN SI EDUCATIE ARTA

Institutul Piet Zwart găzduiește programele internaționale de masterat ale Academiei Willem de Kooning la Hogeschool Rotterdam. Din 1999 a fost dedicată promovării studiilor și cercetărilor în domeniul artei, designului și educației artistice.

60469_KDH.jpg

Numit după designerul olandez de pionierat, Piet Zwart, care a lucrat experimental în medii și contexte, Institutul oferă o bogată combinație de specializare aprofundată și schimb interdisciplinar într-un mediu de învățare intim.

Cursurile Institutului Piet Zwart sunt situate în inima centrului orașului Rotterdam, la Karel Doormanhof 45 și Blaak 10. În timp ce elevii și facultatea provin din întreaga lume, aducând cu ei o varietate de influențe culturale, există și legături puternice cu orașul, istoria sa și mediul urban mereu în schimbare.

Toate cele patru cursuri de masterat - Artă Finească, Arhitectură de Interior: Cercetare + Design, Media Design și Comunicare și Educație în Artă - împărtășesc un interes în fundamentele sociale, culturale și politice complexe ale fiecărei discipline.

Printr-un curriculum unic adaptat combinării învățării colective, tutorialelor individuale, cercetării bazate pe practică și anchetei teoretice, cursurile noastre educă profesioniști care au o abordare critică, inovativă, interogatorie și imaginativă a muncii lor. Absolvenții noștri continuă să se stabilească nu numai în domeniul lor, ci și să provoace și să definească creativ perimetrele profesiei lor.

Ca program educațional și cultural, noțiunea de "publicare" este esențială pentru activitățile noastre. Expozițiile, programările, conferințele și publicațiile reprezintă un mijloc de extindere a cercetării noastre dincolo de granițele universității, evaluând simultan spațiul speculativ foarte necesar pentru reflecție și construirea cunoștințelor, care este posibil doar printr-un cadru academic, cum ar fi Institutul Piet Zwart.

Locații

  • Rotterdam

    Blaak 10 3011 TA, , Rotterdam

  • Rotterdam

    Karel Doormanhof 45 3012 GC, , Rotterdam

Întrebări