Keystone logo
Photography Studies College

Photography Studies College

Photography Studies College

Introducere

Bine ați venit la Photography Studies College (PSC), o instituție de învățământ terțiar axată pe furnizarea unei experiențe de predare și învățare de înaltă calitate.

Oferim studenților noștri o experiență de învățare care pune accent pe cercetarea intelectuală și reflectarea asupra practicii. Un mediu de învățare în care elevii își pot explora și dezvolta capacitatea de a fi cetățeni, comunicatori vizuali și fotografi.

Accentul nostru pe creativitate și inovație este esențial pentru tot ceea ce facem. Ne încurajăm studenții să se angajeze cu sensul, politica și filosofiile reprezentării vizuale. Vrem să fie gânditori independenți.

Ne așteptăm la angajament de la studenții noștri, dar, la rândul său, PSC se va asigura că învățarea este antrenantă, plăcută și provocatoare. Credem în importanța implicării întregii persoane în procesul de învățare.

Ca instituție de învățământ, modelăm practica fotografică profesională și căutăm continuu oportunități de a integra învățarea cu munca și angajamentul cu comunitatea.

Locații

  • South Melbourne

    Thistlethwaite Street,37-47, 3205, South Melbourne

    Întrebări