Keystone logo
Phillips Graduate University

Phillips Graduate University

Phillips Graduate University

Introducere

Phillips Graduate University , cu sediul în Chatsworth, California, oferă programe avansate de educație și formare, inclusiv psihologie, management și consiliere. Mii dintre absolvenții noștri ai doctorilor în management și consultanță organizațională și masterat în psihologie sunt lideri globali în managementul corporațiilor, consiliere școlară și terapie familială. PGU operează, de asemenea, multe programe de cercetare și servicii comunitare, inclusiv programele MFT Consortium.

În anii 1950, fondatorii săi, Clinton E. Phillips, Ph.D., și David Jansen, D. Min., Au fost pionieri în aplicarea teoriei sistemelor familiale și inițierea terapiei familiale la Institutul American de Relații Familiare, fondat de Paul. Popenoe. În 1971 au fondat Centrul de Studii Familiale din California care, în 1992, a fost redenumit în onoarea Dr. Phillips. În 2016, Phillips Graduate Institute și-a schimbat numele în Phillips Graduate University . Centrul de consiliere PGU a ajutat peste 30.000 de familii să atingă un nivel mai înalt de funcționare și să ducă o viață mai productivă.

Masteratul Phillips în căsătorie și terapie familială, aflat acum la 49 de ani, a fost transferat la universitatea parteneră

Locații

  • Los Angeles

    Plummer Street,19900, 91311, Los Angeles

    Întrebări