Keystone logo
Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Peking University HSBC Business School (PHBS)

Introducere

Peking University HSBC Business School (PHBS) fost înființată în 2004 cu viziunea de a promova implicarea Universității din Beijing în economia globală, finanțe și cercetare în management. Situat în Shenzhen, PHBS aduce prezența istorică a Universității din Peking și programele de educație pentru afaceri de prim nivel în sudul țării și beneficiază de spiritul dinamic și antreprenorial al orașului înfloritor.

PHBS oferă în prezent un program de doctorat, programe de masterat specializate, un program MBA, un program MBA executiv și numeroase programe de dezvoltare executivă. Având ca obiectiv internaționalizarea, PHBS a fost acreditat de AACSB, AMBA și EFMD și a făcut un pas îndrăzneț prin deschiderea unui nou campus în Oxfordshire, Anglia.

Fiind cea mai internaționalizată școală de afaceri națională din China, PHBS oferă aproximativ 130 de cursuri de afaceri la nivel absolvent pe an, predate în limba engleză. 80 de facultăți internaționale și chineze cu normă întreagă și-au obținut doctoratele de la instituții de top. Toți colegii dvs. de clasă, dintre care 95% sunt cetățeni chinezi, vorbesc fluent limba engleză și au absolvit universitățile de top din China. Ca atare, studenții pot profita de campusul nostru extrem de internaționalizat.

Recunoașterea globală

Prima susținere pe care a PHBS fost de la Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului (EFMD) în 2011, când organizația a acordat acreditarea EPAS pentru programul PHBS Master of Economics. PHBS continuă să își orienteze atenția asupra recunoașterii mondiale, deținând acum acreditări AACSB și AMBA.

Focus China unic

Programele noastre includ, de asemenea, un accent chinez în contextul unei perspective globale. Nu numai că studenții vor învăța cunoștințe și abilități profesionale importante, dar pot, de asemenea, să dezvolte o înțelegere mai profundă a afacerilor și a economiei în China, făcându-i mai competitivi pe piața muncii sau chiar mai bine pregătiți să înceapă o afacere în această țară dinamică.

De ce noi?

De mai bine de 120 de ani, Universitatea din Peking este o instituție de elită a învățării, recunoscută la nivel internațional ca fiind una dintre universitățile de top din lume. Înființat în 2004, PHBS a crescut rapid în reputație și ca centru de excelență internațională în educația în afaceri.

PHBS are mai mult de 80 de membri ai facultăților cu studii internaționale cu doctorate de la universități de top din întreaga lume. Thomas Sargent, laureat al Premiului Nobel pentru economie, s-a alăturat PHBS pentru a efectua cercetări în calitate de șef al Institutului Sargent de Economie și Finanțe Cantitative.

Programele noastre se concentrează pe învățarea aprofundată a subiectului în finanțe, management și economie, cu cursuri care includ atât învățarea teoretică, cât și cea practică. Programele includ, de asemenea, un accent chinez în contextul unei perspective globale. Aceste caracteristici unice, pe care puține alte școli de afaceri le posedă, pot ajuta studenții să dezvolte capacitățile și conexiunile de care au nevoie pentru a reuși în afaceri globale.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Shenzhen

    Peking University HSBC Business School Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng China, 518055, Shenzhen

Întrebări