Keystone logo
Peoples’ Friendship University of Russia Maestru în domeniul biotehnologiei ecologic
Peoples’ Friendship University of Russia

Maestru în domeniul biotehnologiei ecologic

Moscow, Rusia

2 Years

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Masterat în biotehnologie ecologica

  • Perioada de studii: 2 ani
  • Credite ECTS: 120
  • Limba: English


Descrierea programului


Scopul programului este de a pregăti moderne experții înaltă calificare, folosind abilitățile practice și cunoștințele teoretice de biotehnologie și ecobiotechnology în activitatea lor profesională.


Programul oferă cunoștințe profunde de limbi străine și acordă o atenție deosebită la dezvoltarea abilităților de comunicare ale elevilor.


Curriculum-ul Programul include cursuri care îmbunătățesc abilitățile de înțelegere, comunicare, scrierea și citirea literatura științifică într-o limbă străină.


Rezultatele învățării


Elevii vor dobândi cunoștințe din principalele metode biotehnologice, tehnologiile moderne pentru protecția naturii; va fi capabil de a evalua siguranta biologice și industriale, pentru a face munca de cercetare, pentru a evalua rezultatele și de a scrie articole științifice; pentru a preda studenților (cursuri: Protecția naturii, Bazele biotehnologie ecologica, problemele moderne ale Ecologie și etc.


Oportunități de carieră


Elevii câștiga experiență în timpul activității lor de cercetare și practică la diferite întreprinderi, stații de testare, instituții de cercetare și laboratoare în care se pot obține angajați după absolvire.


Absolvenții programului său va avea șanse bune la piața forței de muncă din cauza unei game largi de competențe profesionale, competențe și de fundal științifice. Acestea sunt probleme de immunobiotechnology moderne, inginerie celulară, tehnologiile hibride de primire a monoclones precum și 15 întrebări, legate cu o gamă largă de probleme ecologice.


Cerințele de admitere

  • De licență sau o diplomă de specialitate
  • Nivelul de limba engleză - cel puțin IELTS - 6, 0 TOEFL iBT - 79

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare