Keystone logo
Perrotis College Master în agricultură și management durabil
Perrotis College

Master în agricultură și management durabil

Thessaloniki, Grecia

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Science in Sustainable Agriculture & Management este un program academic axat pe dezvoltarea de agronomi specializați în aplicarea metodelor durabile în agricultură. Absolvenții pot fi angajați în industriile agricole din Grecia și la nivel internațional, pot lucra ca consultanți / experți în agricultură și își pot crea propriile companii agricole inovatoare.

Programul își propune să insufle cunoștințele, abilitățile și mentalitatea necesare pentru a prospera în sectorul agricol, precum și abilitățile critice și perspectivele pentru realizarea acestuia, printr-o combinație de predare multidisciplinară la clasă și învățământ la distanță (model mixt), sesiuni de laborator , vizite, studii de caz și proiecte de cercetare.

Cursurile se desfășoară fie online (învățare la distanță sincronă și asincronă), fie în clasă seara în zilele săptămânii și în weekend, oferind studenților care sunt angajați în prezent flexibilitatea necesară pentru a continua munca absolventă.

Programul va permite și va dota absolvenții cu instrumentele și cunoștințele tehnologice / digitale necesare pentru a lucra în sectorul agricol pentru dezvoltarea și gestionarea eficientă a sistemelor durabile de producție a culturilor, pentru a face față noilor provocări mondiale și legislației recente a UE (CAP2022) în agricultură și mediu .

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare