Keystone logo
Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Paris School Of Architecture

Introducere

115751_people01.jpg

Paris School Of Architecture este un institut independent de educație arhitecturală, cu un accent internațional, situat în centrul Parisului. Toate cursurile sunt predate în limba engleză și școala își pregătește absolvenții să opereze în Europa și în restul lumii.

PSA este o școală antreprenorială, care predă studenților care doresc să se perfecționeze spre o specialitate specială de proiectare arhitecturală care și-a finalizat studiile de arhitectură de licență în altă parte sau care intenționează să-și stabilească propria practică după absolvire.

Cursul de studii postuniversitare de 2 ani de la PSA oferă un mod de studiu arhitectural, inovator și inovator, care reflectă natura schimbătoare a practicii arhitecturale.

Cursul este destinat în mod special absolvenților de cursuri de 3 ani care doresc să utilizeze studiile postuniversitare pentru a se specializa într-un anumit domeniu de arhitectură. Membrii școlii își îmbină studiile arhitecturale tradiționale cu subiectele și tehnologiile emergente și disruptive, în care devin specialiști.

Situat în centrul Parisului, școala este poziționată în inima Europei într-unul dintre cele mai mari orașe internaționale din lume.

Continuând acest accent internațional, programul nostru de studiu pregătește absolvenții să fie lideri în domeniile arhitecturii, construcțiilor, filosofiei, jurnalismului și tehnologiilor emergente.

Paris School Of Architecture își echipează membrii cu abilitățile artistice, filosofice, intelectuale și tehnice cerute de industrie pentru a produce profesioniști excepționali în viitor. Amplasat în centrul Parisului, informat de lumea europeană a designului și construcțiilor, cu cursuri de masterat oferite de facultatea de lideri din industria creativă din întreaga lume, Școala este deliberat internațională; producând următoarea generație de practicieni arhitecturali globali.

115750_parisatmosphere01.jpg

Școala a fost înființată pentru a oferi un traseu alternativ în arhitectură și discipline asociate, ca răspuns la schimbările radicale în practica arhitecturală din ultimele două decenii. Cele mai multe școli de arhitectură urmează o metodologie pedagogică adoptată cu aproape un secol în urmă, care a devenit mai puțin relevantă pentru realitățile arhitecturii de astăzi. Școala de la Paris oferă un nou sistem care combină componentele arhitecturale de bază cu cerințele profesionale emergente, pregătește mai bine absolvenții săi de lucru în practică, își stabilește propriile practici sau lucrează în alte domenii, cum ar fi dezvoltarea proprietății, managementul construcțiilor, jurnalismul, design, și realitatea virtuală.

O școală europeană

Școala a fost înființată de practicieni din Paris care lucrează în jurul UE, care au predat sau au absolvit școlile din Europa și din SUA.

Deoarece limba engleza isi asuma pozitia de lingua franca la nivel global, iar reforma de reglementare de catre Uniunea Europeana aduce o uniformitate mai mare a practicii arhitecturale in cadrul blocului, nevoia unei scoli anglofone europene la Paris nu a fost niciodata mai presante.

În plus, școala acordă o importanță studiului terminologiei arhitectonice, juridice și de construcție, care este relevantă pentru diferite jurisdicții, pentru a permite absolvenților să lucreze fără probleme în întreaga Europă și în lume. Acest schimb cultural promovează și consolidează atenția internațională a școlii și a pedagogiei acesteia.

O nouă școală

În dezvoltarea din 2015 și deschiderea pentru primul său aport în septembrie 2019, Școala de la Paris oferă o serie de programe, de la studii universitare și postuniversitare până la învățământ la distanță, studiu de limbă și școli de vară.

Primele cursuri vor începe la 23 septembrie 2019, când prima admitere a elevilor anului 1 se va alătura școlii (echivalentul primului an de studii de masterat).

Sistemul european de transfer și acumulare a creditelor se va aplica școlii, cursul de doi ani care oferă un total de 120 de credite.

Școala completează, de asemenea, procesul de înregistrare cu Répertoire national des certifications professionnelles care acreditează instituții de învățământ private din Franța. Cohortul nostru de studenți va constitui o parte esențială a dezvoltării cursului nostru, cu un consiliu de studenți cu puterea de a propune subiecte suplimentare pe măsură ce tehnologiile și culturile se dezvoltă, să dezvolte relații de schimb cu alte instituții și să modifice și să voteze asupra statutului și conducerii școlii.

Viața academică

Pedagogia Paris School Of Architecture din Paris School Of Architecture își are rădăcinile în testarea problemelor complexe și divergente în care arhitectura există printr-un singur proiect de studio, cuprinzător și de lungă durată.

Dezvoltarea unui proiect de arhitectură post-universitară din septembrie până în iunie permite un timp mai mare de cercetare, narațiune, expresie reprezentare, angajare filosofică și producție artizanală decât cele găsite în alte instituții, cu semnături lungi.

Astfel de proiecte sunt exigente din punct de vedere intelectual și riguros critice, absolvenții părăsind cu portofolii proiecte cu o mare profunzime și complexitate.

Consolidarea acestei pedagogii bazate pe proiecte reprezintă o serie de clase de master, care aduc profesioniști din lumea designului, dreptului, filmului, comunicării și achizițiilor de clădiri. Aceste clase de master nu servesc doar pentru a împărtăși cunoștințe de specialitate, bazate pe practica profesională, ci pentru a se alătura proiectului de studio, permițând fiecărui elev să dezvolte răspunsuri foarte individuale.

Fiecare an universitar culminează la expoziția de sfârșit de an, o expoziție de galerii publice a lucrărilor fiecărui student desfășurat în centrul Parisului. Acest lucru oferă studenților noștri ocazia de a-și prezenta munca lor familiei, prietenilor și potențialilor angajatori și investitori.

Evaluările proiectului de studio pe an se fac după o prezentare finală, cu o zi înainte de nopțile de deschidere de la sfârșitul anului. Evaluările suplimentare pentru fiecare clasă Master se fac pe baza unui subiect, în funcție de subiectul în cauză. Toate clasele de master trebuie să fie transmise pentru a fi expuse la spectacol.

Un element unic al filosofiei pedagogice a școlii este acela că nu punem în aplicare un sistem de clasificare, ceea ce înseamnă că proiectele sunt considerate fie ca un pas, fie ca un eșec. Acest lucru încurajează libertatea maximă de exprimare și le permite studenților să își asume riscuri și să inoveze. Proiectele de studiouri excepționale pot primi o Distincție, la discreția Șefului Anului. Elevii care doresc să urmeze cursuri de limbă franceză în timpul studiilor vor putea face acest lucru. Acest lucru îi va ajuta pe elevi să își desfășoare activitățile zilnice în timp ce locuiesc în Paris. Acestea vor fi oferite atât la nivel începător, cât și la nivel intermediar.

Studiourile PSA sunt echipate, după cum este necesar, pentru ca studenții să își desfășoare proiectele de studio, inclusiv capabilități de imprimare 3D, mașini de tăiat cu laser, imprimante, proiectoare și echipamente de modelare a modelelor. Este foarte recomandat ca elevii să achiziționeze un laptop pentru perioada de doi ani.

Locații

  • Paris

    5 rue Durantin, Paris, 75018, Paris

    Întrebări