Keystone logo
Paderborn University

Paderborn University

Paderborn University

Introducere

Paderborn University este Universitatea pentru Societatea Informațională. Fundația noastră puternică în informatică și aplicațiile sale, precum și importanța IT pentru un număr tot mai mare de discipline sunt pilonii acestei afirmații. Vrem însă să obținem mai multe: vrem să contribuim la dezvoltarea științifică și tehnică a societății informaționale, reflectând simultan aceste evoluții, ținând cont de istoria, normele și valorile societății noastre. Pentru a realiza acest lucru, avem nevoie de spectrul de la științele „dure” la arte și umanități pentru a se completa și învăța unul de la celălalt.

Misiunea noastră include o puternică prezență internațională și culturală, deoarece societatea informațională este decisiv globală și nu ar trebui să rămână o întreprindere pur intelectuală. Orchestra noastră universitară, grupul nostru de dramă și peste 70 de sporturi diferite sunt unele dintre activitățile universitare importante care ajută la caracterizarea vieții academice aici, în Paderborn.

Cele cinci facultăți ale noastre acoperă o gamă largă de cursuri de studii în arte și științe umane, studii de afaceri, științe naturale și inginerie. Oferim programe de 63 de grade la nivel de licență și master. În plus, programele de educare a profesorilor joacă un rol important în Paderborn.

Cu peste 20.300 de studenți, 255 de profesori și o bibliotecă care este deschisă 350 de zile pe an, universitatea noastră compactă de campus oferă un mediu prietenos, verde, conectat, cu servicii excelente pentru viața studenților.

139252_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Cercetare la Paderborn University : interdisciplinară, internațională, orientată către aplicații și inovatoare

Paderborn University este o universitate tânără și înfloritoare, care desfășoară cercetări excelente în cinci domenii cheie de cercetare. O gamă largă de activități de cercetare la toate facultățile se desfășoară cu un nivel ridicat de interdisciplinaritate și internaționalitate. Paderborn University este încorporată într-un mediu de afaceri inovator și dinamic în regiunea Ostwestfalen-Lippe, care generează numeroase colaborări intersectoriale cu beneficii pentru cercetători și economia regională.

Subliniem interdisciplinaritatea, deoarece provocările științifice complexe necesită colaborarea disciplinelor complementare. Un exemplu este legătura strânsă dintre informatică și inginerie, generând soluții comune cu potențial de exploatare și valoare adăugată reală în domeniile ingineriei mecanico-electrice. Împreună cu cercetarea de bază în științele naturii, astfel de colaborări constituie o bază esențială pentru modelarea societății informaționale moderne. În mod similar, analiza și explorarea evoluțiilor culturale și economice și a schimbărilor în societatea informației și a cunoașterii necesită, de asemenea, abordări interdisciplinare. Aceste întrebări sunt abordate în științele culturale și sociale, precum și în economie și au un impact asupra formării profesorilor și a educației profesionale.

Afaceri

Universitatea din Paderborn este o alegere excelentă pentru cooperarea de succes între industrie și o universitate orientată spre inovare. Tehnologia și transferul de cunoștințe au o prioritate mare aici. Educăm absolvenți care vă pot inspira afacerea. Ideile inovatoare sunt incubate, evoluțiile promițătoare sunt dezvoltate în mod competent, iar antreprenorii sunt conduși către start-up-uri de succes.

Locații

  • Paderborn

    Warburger Straße 100, 33098, Paderborn

Întrebări