Keystone logo
Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Pacifica Graduate Institute

Introducere

72267_DSC03256_preview.jpeg

Misiunea noastră

Pacifica Graduate Institute este o școală absolventă acreditată, oferind programe de masterat și de doctorat, încadrate în tradițiile psihologiei profunde. Institutul a creat un mediu educațional care alimentează respectul pentru diversitatea culturală și diferențele individuale și o comunitate academică care promovează un spirit de anchetă deschisă și liberă. Elevii au acces la o gamă impresionantă de resurse educaționale în cele două campusuri ale Pacifica, ambele situate între poalele coastei și Oceanul Pacific, la câțiva kilometri sud de Santa Barbara, California. Pacifica este o misiune cu un institut. Misiunea, "anima mundi collende gratia" (care tinde sufletul și în lume), a inspirat o mulțime literală de alții, pe scară largă - aceia care acum poartă focul viziunii în sine. Intensitatea acelei chemări este impulsul de semințe purtat în visurile multora. Când este cultivat, scânteia sufletului, înrădăcinată în prezența animată a psihicului profund, se deschide spre împlinirea personală și o planetă mai dreaptă și fertilă. Într-o lume din ce în ce mai complexă, bursa și serviciul Facultății, personalului, absolvenților și studenților Pacifica oferă o "inteligență" centrat pe suflet, integrată în ceea ce ni se cere acum.
- Stephen Aizenstat, Ph.D., cancelar, președinte fondator.

72268_DSC03904_preview.jpeg

Declarația de misiune a Pacifica Graduate Institute

Misiunea Pacifica Graduate Institute este de a promova învățarea și cercetarea creativă în domeniile psihologiei și studiilor mitologice, încadrate în tradițiile psihologiei adâncilor.

Prin crearea unui mediu educațional cu un spirit de anchetă liberă și deschisă, în conformitate cu valorile recunoscute ale libertății academice, Pacifica este dedicată cultivării și recoltării darurilor imaginației umane. Pentru ca aceste intuiții să poată influența preocupările personale, culturale și planetare ale erei noastre, această dedicare este inclusă în motto: animae mundi colendae gratia - de dragul tunderii sufletului în și în lume.

originile

Pacifica își trasează multe dintre ideile sale centrale către moștenirea unor istorici, dramaturgi și filozofi din toate ținuturile care au înregistrat lucrările imaginației. Moștenirile acestor bărbați și femei timpurii au evoluat în mai multe contexte culturale, inclusiv explorările sistematice ale inconștientului de către Freud, Jung și alți teoreticieni ai psihologiilor acestui secol. Conceptele de psihologie de adâncime rezultă din această dezvoltare îndelungată și se află în centrul orientării Pacifica. Aceste idei - cum ar fi importanța simbolului și a metaforei în imaginile personale și culturale sau recunoașterea interacțiunii dinamice dintre lumea naturală și lumea psihicului - sunt articulate în toate programele Institutului. Studenții și facultatea Pacifica contribuie în continuare la acest bogat corp de cunoaștere prin intrigiile imaginației umane. Extinderea conceptelor de psihologie și studii mitologice dincolo de personal, dincolo de sala de consiliere și dincolo de sala de clasă, vedem viața psihologică ca o evoluție evolutivă în natură, viu în toate fenomenele și sistemele lumii noastre. În studierea și lucrul cu aceste schimburi multidimensionale, facilităm contribuțiile la preocupările contemporane ale lumii noastre prin dialogurile dintre psihicul individului, mitologiile culturii, imaginația umană colectivă și planeta vii.

72269_DSC03397_preview.jpeg

Core Valori / Idei

De-a lungul anilor, Pacifica a dezvoltat un set de Valori / Idei Core care ghidează viața instituțională, dezvoltarea curriculumului și practicile de evaluare.

Logos: Ideea că excelența academică este esențială pentru ceea ce ne informează curriculum-ul, cercetarea și bursa - demonstrat de o conștiință reflectivă conștientă pentru noi cunoștințe care se bazează în mod sigur pe tradițiile trecutului care informează dezvoltarea întregii persoane (intelect, vis, intuiție , simptome, sentimente, imaginație și alte modalități de cunoaștere) în raport cu lumea socială mai mare.

Eros: Importanța comunicării deschise, a relației cu respect, a îngrijirii și a respectului pentru o comunitate diversă, care include o dragoste pentru învățare ca un scop nobil al spiritului uman.

Conștiința: conștientizarea pacii ca o "comunitate psihologică", legată de psihicul adânc - atenția cuvenită este acordată introspecii personale și comunitare, tinerii conștiente ale umbrei conștiinței și respectul pentru gândirea (rațiunea) solară și lunară reflecție (vis și imaginație).

Integritate: necesitatea unei atitudini corecte, psihică, înrădăcinată în "tradițiile înțelepciunii", și angajamentul de a cultiva o prezență sinceră și grijuliu între noi, studenții noștri și lumea din jurul nostru.

Serviciu: pentru noi înșine ca ființe umane unice, pentru alții din comunitatea Pacifica, precum și pentru cei pe care îi implicăm în lume prin exemplul, discuțiile, prelegerile, atelierele, scrierea, predarea; capacitatea de a vedea prin forme culturale; arta găzduirii întrupatului și invizibilului; și serviciul nostru continuu pentru domeniile noastre de psihologie profundă, studii mitologice și umaniste.

Stewardship: Îngrijirea sufletului mondial așa cum este exprimat în motto-ul Pacifica, "animae mundi colendae gratia", devenind sustenabil la toate nivelurile - de la modul nostru de a fi prezent în mod activ în ancheta imaginară la prezența noastră în comunitatea de pământ mai largă - , de la modul nostru de a face afaceri la modelul nostru de a face afaceri.

Locații

 • Carpinteria

  Lambert Campus 249 Lambert Road, CA 93013, Carpinteria

  • Santa Barbara

   Ladera Campus 801 Ladera Lane, CA 93108, Santa Barbara

   Întrebări