Keystone logo
Pacific University Oregon

Pacific University Oregon

Pacific University Oregon

Introducere

Concentrarea Pacificului pe predare și învățare într-un mediu apropiat de îngrijire duce la o transformare autentică în viața elevilor.

Aproximativ unul din patru dintre studenții noștri - de la boboci la viitori doctori - sunt primii din familiile lor care urmează facultatea. Și studenții noștri experimentează o creștere socioeconomică mai mare ca urmare a educației lor decât colegii lor din alte colegii din nord-vestul Pacificului.

La Pacific, studenții construiesc relații personale profunde cu prietenii, mentorii, membrii facultății și consilierii academici și de carieră.

Studenții noștri își amestecă experiențele academice riguroase cu cercetări semnificative, angajamentul comunității și experiențe de viață, ajutându-i să devină cetățeni activi și de succes și lideri ai comunității.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Forest Grove

    College Way,2043, 97116, Forest Grove

    Întrebări