Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Introducere

PLU încearcă să educe studenții pentru viețile de anchetă, serviciu, conducere și îngrijire - pentru alte persoane, pentru comunitățile lor și pentru Pământ.

Pacific Lutheran University integrează în mod intenționat artele liberale, studiile profesionale și angajamentul civic în frumosul nord-vest al Pacificului. Cu programe internaționale distinctive și oportunități apropiate de cercetare studenți-facultăți, PLU îi ajută pe cei 3.100 de studenți din toate credințele și mediile să-și discerne vocația vieții prin cursuri, mentorat și stagii la întreprinderi și instituții de clasă mondială din zona Puget Sound.

Fondată în 1890 de imigranți norvegieni, PLU continuă tradiția distinctivă a învățământului superior luteran prin angajamentul său de a promova cunoașterea, cercetarea și interogarea cu atenție, pregătirea cetățenilor în serviciul lumii și reforma sa în curs. Situat în cartierul Parkland din Tacoma, Washington, PLU este situat într-o regiune care oferă, de asemenea, oportunități vaste de recreere în aer liber, cultură și sport.

UN MEDIU DE ÎNVĂȚARE ÎNVĂȚAT PENTRU LUCRĂRI PENTRU LUME

Pentru a sprijini studenții și facultățile în timp ce explorează marile întrebări ale vieții și se angajează în îndeplinirea și munca semnificativă, universitatea a înființat Wild Hope Center for Vocation. O explorare distinctă de speranță, căutarea vocației pe care facultățile și studenții o întreprind, rezistă chiar și în fața naturii nedemne și imprevizibile a lumii în care trăim.

Prima universitate americană care are cursuri Study Away pe toate cele șapte continente simultan, PLU este, de asemenea, prima universitate privată de pe coasta de vest care a primit prestigiosul senator Paul Simon pentru internaționalizarea campusului. Un onor pe rolul de onoare al serviciului comunitar de învățământ superior al președintelui Obama, PLU găzduiește un MediaLab câștigător al premiului Emmy; un detașament al Armatei ROTC câștigător al premiului MacArthur; și mai mult de 100 de cluburi și activități, inclusiv 19 echipe de atletism de vase în cadrul Conferinței de Nord-Vest a Diviziei III NCAA.

Universitatea se situează în mod constant printre primele 20 din cele mai bune universități US News & World Report din Occident și a fost recent numită în al patrulea rând în vest pentru cele mai bune colegi pentru veterani. De asemenea, se situează în top 4 la sută din universitățile de master la nivel național de către Washington Monthly College Guide. Universitatea produce 100 de bursieri din 1975.

PLU este remarcat pentru angajamentul său față de diversitate, justiție și durabilitate. Pentru palmaresul în domeniul durabilității, universitatea a fost recunoscută cu un premiu de aur din partea Asociației pentru Avansarea durabilității în învățământul superior (AASHE). PLU caută studenți din toate mediile posibile - toate religiile, toate rasele, toate grupurile socioeconomice, toate orientările sexuale - din întreaga lume. Pentru anul universitar 2018-19, 41 la sută dintre studenții din primul an sunt prima generație din familiile lor care urmează o facultate; 45 la sută se autoidentifică drept studenți de culoare; iar 34% sunt eligibili pentru Grant Pell.

Și de mai bine de 40 de ani, PLU este cunoscut la nivel internațional pentru programul său de studii despre holocaust și genocid, care include acum Catedra Kurt Mayer înzestrată în Studiile Holocaustului și Conferința anuală Powell-Heller pentru Educația Holocaustului. În toamna 2014, PLU a devenit una dintre doar o mână de universități la nivel național care a oferit un minor în Studiile Holocaustului și Genocidului.

Un alt dintre reperele PLU este școala de artă și comunicare apreciată la nivel național. Alumniști recenți fac spectacole și creează pe Broadway, în televiziune și film, precum și pe scene și săli de concerte din întreaga lume și la știri și organizații media la nivel național. Centrul Karen Hille Phillips pentru artele spectacolului, recent renovat, de 20 de milioane de dolari, este primul centru de artă spectacolă din regiunea South Puget Sound.

Universitatea oferă 44 de specializări și 54 de minori, precum și programe de absolvire și profesionale în administrarea afacerilor, scriere creativă, educație, kineziologie, analiză de marketing, terapie matrimonială și de familie și asistență medicală.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Tacoma

    Park Avenue South,12180, 98447, Tacoma

    Întrebări