Keystone logo
Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Pan Africa Christian University

Introducere

Universitatea PAC

Universitatea PAC este Universitatea Leadership of Choice, închiriată de Comisia pentru Educație Universitară din Kenya.

Este o instituție cosmopolită a învățământului superior cu studenți, personal și facultate trase din națiuni din Africa și din lume. Diversitatea noastră vă oferă o platformă unică pentru o viziune extinsă asupra lumii prin interacțiuni sociale sănătoase.

Universitatea PAC oferă un mediu propice învățării-învățării care face studiul distractiv și interactiv și creează o casă departe de casă pentru studenții noștri.

Personalul nostru didactic cuprinde atât facultățile locale și internaționale, care sunt bine instruiți de instituții renumite din întreaga lume. Prin munca lor grea și atenția personalizată, ei te vor îndruma să devii liderul pe care Dumnezeu ți-a propus să fii.

Universitatea PAC este mai mult decât o instituție academică. Fiecare experiență a fost concepută în mod intenționat pentru a oferi o abordare holistică dezvoltării conducerii.

Experiența academică se întâlnește cu experiențele spirituale și extra-curriculare pentru a face un amestec perfect care constituie mediul îmbogățit al Universității PAC.

VIZIUNEA NOASTRA:

A fi o universitate creștină de nivel mondial, caracterizată printr-o educație de înaltă calitate, transformatoare și bazată pe valoare.

Misiunea noastră:

Pentru a dezvolta conducătorii creștini evlavioși transformați prin instruire, cercetare și inovare pentru a sluji lui Dumnezeu în Biserică și în comunitate.

Valorile noastre de bază

  1. Urmărirea adevărului și a integrității morale 2. Subliniind importanța oamenilor 3. Respectul reciproc și colaborarea pentru diversitatea comunității PAC 4. Prioritate și concentrare asupra formării biblice și spirituale 5. Relevanța formării în conținut, structură și proces 6. Excelența în muncă, plimbarea și slujirea spirituală în rândul studenților, facultăților și personalului 7. Instilarea valorilor conducerii servitorilor în rândul studenților, facultăților și personalului

Angajamentele noastre fundamentale

  1. Accentul pe calitate pe experiența practică și dezvoltarea leadershipului 2. Comunitatea de credință din diferite culturi care se încadrează în misiunea și declarația de credință a PAC 3. Curs de calitate și înclinare 4. Angajarea personalului profesionist de înaltă performanță 5. Tehnologia informației 6. Planificare strategică și evaluare 7. Actiunea catre societate prin diverse vehicule de comunicare in construirea aliantelor strategice si promovarea cautarii adevarului, dragostei si justitiei 8. Cercetare și bursă în abordarea problemelor sociale critice 9. Serviciu comunitar prin faptul că este un centru de resurse creștinesc conducător pentru societate

Obiectivele noastre:

  1. Asigurarea instruirii la nivel universitar în învățământul superior pentru credința și practica creștină; Să se pregătească pentru bisericile din Africa: liderii ministeriali maturi, angajați și constiincioși să slujească cu competență în ministerele Bisericii; 2. Pentru a pregăti studenții pentru slujirea creștină în poziții de conducere și activitate în diverse ministere creștine și vocații seculare; 3. Dezvoltarea și transmiterea cunoștințelor și a competențelor prin cercetare și formare la nivel universitar; 4. Să conserve, să dezvolte, să producă, să proceseze, să transmită și să difuzeze cunoștințe, stimulând astfel viața spirituală, religioasă și intelectuală și dezvoltarea culturală a Kenyei și a Africii în general; 5. Să joace un rol eficient în dezvoltarea și extinderea Bisericii Africane și a conducerii acesteia.

În mod specific, dorim să dezvoltăm în fiecare elev:

  1. O relație vibrantă și în creștere cu Dumnezeu; 2. O fundație teologică evanghelică solidă, bazată pe înțelegerea contextului istoric și a contextului Bibliei, o metodologie corectă de interpretare biblică și sensibilitate la Duhul Sfânt; 3. Un angajament inteligent de a sluji sacrificiu lui Dumnezeu, bisericii și lumii, în conformitate cu darurile pe care le-a dat Dumnezeu.

Locații

  • Nairobi

    OUR CONTACTS Pan Africa Christian University | P.o Box 56875 – 00200, Nairobi | Kenya. Call Centre +254205293034, Main Campus: +254721932050, +254734400694 Valley Road Campus: +254202318203 Email: [email protected] / [email protected] | Website: www.pacuniversity.ac.ke Facebook: www.facebook.com/pacuniversity and Twitter twitter.com/PacUniversity1.

    Întrebări