Keystone logo
Örebro University Programul de master nordic în chimie cu o specializare în criminalistica ambientală arctică
Örebro University

Programul de master nordic în chimie cu o specializare în criminalistica ambientală arctică

Örebro, Suedia

120 Hours

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 56.750 *

În campus

* prima rată: 56750 SEK, Taxa totală: 227000 SEK

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Substanțele chimice sunt transportate în mediile nordice și arctice din regiunile cu latitudini joase din cauza activităților industriale și agricole care provoacă acumulare și efecte toxice de-a lungul lanțului alimentar. Schimbările climatice în curs duce la topirea aisbergurilor care pot elibera contaminanți prinși în aisberguri înapoi în mediu. Aici, vom studia și investiga consecințele asupra sănătății umane și a mediului.

Criminalistica mediului este o știință multidisciplinară care combină diverse discipline pentru o cunoaștere sporită a substanțelor chimice eliberate în mediu și a efectelor acestora asupra oamenilor și asupra mediului. Programul oferă o educație în strânsă legătură cu cercetarea legată de securitatea chimică, sănătatea și mediul, cu accent pe mediul arctic.

Acesta este un program comun de master cu colaborare între Örebro University , Universitatea Norvegiană de Științe Vieții și Universitatea din Danemarca de Sud. Programul acoperă o gamă largă de științe care se concentrează pe chimia mediului, prelevarea de probe pe teren, sănătatea umană și a mediului și analiza (bio)analitică și de mediu. Educația asigură studenților să dobândească experiență practică în domeniu și în laboratoare, precum și lucrări de modelare pe computer și cazuri din viața reală adoptate din industrie și proiecte de cercetare. Învățarea bazată pe probleme (PBL) este folosită pentru a încuraja învățarea activă și pentru a dezvolta competențe cheie, cum ar fi bunele abilități de rezolvare a problemelor și de comunicare, pentru modelarea unui viitor mai bun.

Maestrul nordic

Nordic Master (NM) este programul de finanțare al Consiliului Nordic al Miniștrilor pentru programele comune de master nordic bazate pe cercetare, excelență și calitate înaltă. Programele de master sunt executate de universități din cel puțin două țări nordice diferite sau regiuni autonome ale acestora. Studenții participanți sunt bineveniți din toată lumea.

Programul vizează diplome de master la standarde înalte, oferind oportunități și rețele bune de carieră, internaționalizarea învățământului superior și dezvoltarea colaborării între instituțiile de învățământ superior, industrie și piața muncii din regiunea nordică. Nordic Master este administrat de Agenția Națională pentru Educație finlandeză.

Örebro University în clasamente

Örebro University se află pe mai multe liste de clasare realizate de diferite organizații. Aceste clasamente compară universitățile în ceea ce privește cercetarea și educația, printre altele. Mai jos sunt câteva dintre clasamentele în care este inclus Örebro University .

Örebro University în clasamentele Times Higher Education

178535_the_200.jpg

Timp de câțiva ani consecutiv, Örebro University a ieșit puternic într-un număr de clasamente mondiale Times Higher Education (THE).

Örebro University în clasamentul Shanghai

178536_arwu_200.jpg

Academic Ranking of World Universities (ARWU), cunoscut și sub numele de clasamentul Shanghai, a clasat cele mai bune universități din lume din 2003. Din 2009, ShanghaiRanking Consultancy este editorul oficial al clasamentului.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare