Keystone logo
Örebro University Master's Programme in Public Planning for Sustainable Development
Örebro University

Master's Programme in Public Planning for Sustainable Development

Örebro, Suedia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 34.200 *

În campus

* prima rată: 34200 SEK, Taxa totală: 68400 SEK

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Accentul programului este dezvoltarea durabilă ca o provocare vitală pentru societatea noastră, care trebuie abordată serios de guvern și administrația publică. Programul este o cooperare între geografia umană, științe politice și sociologie și este un program de master de un an de 60 de credite.

În primul semestru, OU urmează cursuri multidisciplinare care se concentrează pe dezvoltarea durabilă ca provocare politică și profesională și contribuie la perspective teoretice și empirice asupra complexității diferitelor probleme de mediu și a conexiunii lor cu dimensiunile sociale și economice. OU dezvolta o înțelegere a modului în care sunt încadrate problemele de mediu și a modului în care aceste cadre influențează strategiile și soluțiile alese, precum și vă veți ajuta să explicați de ce unele probleme nu sunt tratate deloc.

OU dobândi, de asemenea, cunoștințe despre ce poate și ar trebui să însemne rolul de funcționar public profesionist și planificator atunci când lucrați pentru o societate mai durabilă. Dezvoltarea durabilă este descrisă și analizată în continuare dintr-o perspectivă comparativă pentru a oferi perspective asupra de ce și cum variază condițiile, modelele de probleme și strategiile în întreaga lume. În cadrul cursurilor, problematizăm perspective teoretice asupra dezvoltării durabile și aplicăm teorii în legătură cu cazuri concrete de planificare durabilă. Metodele de instruire sunt variate și includ aplicații practice și învățarea bazată pe probleme (PBL).

În timpul celui de-al doilea semestru, OU alegeți între trei cursuri care se concentrează pe dezvoltarea durabilă, cu o specializare fie în geografie umană, științe politice sau sociologie. Aceste trei cursuri încep cu un modul de curs comun în metodă și analiză, care vă dezvoltă cunoștințele și abilitățile în metode și analize cu o relevanță deosebită pentru dezvoltarea durabilă. OU exersezi abilitățile și abilitățile de operaționalizare lucrând cu diferiți indicatori de sustenabilitate și lucrând creativ pentru a dezvolta indicatori noi, alternativi. OU avea, de asemenea, oportunitatea de a vă dezvolta cunoștințele și abilitățile în studiile tradiționale de teren. În plus, OU va dobândi cunoștințe și abilități în studii de perspectivă, cum ar fi tehnici de scenariu și prognoză. Al doilea semestru se încheie cu studii tematice și un proiect independent.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Master în proiectare urbană și planificare regională
  • Hong Kong, Hong Kong
 • Master's Degree in City Resilience Design and Management
  • Barcelona, Spania
 • Master în dezvoltare și planificare a proprietății
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult