Keystone logo
Örebro University Master's Programme in AI & Robotics
Örebro University

Master's Programme in AI & Robotics

Örebro, Suedia

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 56.750 *

În campus

* prima rată: 56750 SEK, Taxa totală: 227000 SEK

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Aflați despre inteligența artificială și robotică de ultimă generație împreună cu unii dintre cei mai importanți cercetători din Suedia. Programul nostru foarte apreciat vă pregătește OU pentru dezvoltare și cercetare avansată în AI, mașini cu conducere autonomă, case inteligente și multe altele.

Programul internațional de masterat în robotică și sisteme inteligente vă oferă OU o diplomă de informatică la vârful cercetării de astăzi în AI și roboți inteligenți. În cadrul programului, OU va afla (printre altele) despre metodele folosite de vehiculele autonome pentru a ști unde se află, cum software-ul de navigare din telefonul dvs. găsește cea mai bună rută și despre senzorii pe care roboții și sistemele inteligente îi folosesc pentru a percepe lumea, precum și metodele de învățare automată utilizate de computere pentru a face alegeri dificile sau pentru a învăța să recunoască tiparele din jurul lor.

Primul an este centrat în jurul unei teme „crește-ți robotul”. Din prima zi, OU obțineți acces la un kit de robot, căruia OU vă va oferi din ce în ce mai multe abilități pe măsură ce cursurile din cadrul programului progresează.

Programul este încorporat în Centrul pentru Sisteme de Senzori Autonome Aplicate (AASS) al Örebro University , care este unul dintre cele mai mari centre de cercetare academică din Suedia în IA și robotică.

La absolvire, OU va putea lucra cu tehnologii avansate, cum ar fi sisteme de asistență decizională pentru industrie, vehicule autonome, sisteme de senzori și roboți de serviciu la domiciliu. Absolvenții noștri au continuat să lucreze în locuri atât de variate precum MathWorks (software de calcul matematic), DICE (dezvoltator de jocuri video) și Epiroc (vehicule miniere avansate), iar mulți au urmat o carieră de cercetare științifică.

Qualifications (degree awarded)

Degree of Master of Arts/Science [60 credits], Degree of Master of Arts/Science [120 credits]

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare