Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Otterbein University

Otterbein University

Otterbein University

Introducere

Otterbein este o universitate de arte liberale acreditată la nivel regional. De la înființarea sa în 1847, Otterbein a fost recunoscut pentru idealurile sale de stabilire a ritmului, curriculum-ul său de studii integrative revoluționare, se află printre primele instituții de co-educație ale țării și angajamentul său de a servi binele public. Situat în pitorescul Westerville, Ohio - la doar câteva minute distanță de centrul orașului Columbus - suntem o locație perfectă pentru studenții universitari și absolvenți pentru a găsi stagii și oportunități de rețea la nivel mondial.

Westerville este o comunitate rezidențială de 36.000 de rezidenți în partea de nord-est a Columbus, Ohio, oferind o atmosferă de oraș mic, cu toate facilitățile și oportunitățile unui oraș mare. Campusul de 140 de acri din Otterbein este accentuat de istoricul Towers Hall, care a fost construit în 1872 și este listat pe Registrul național al locurilor istorice. Aproximativ 3.000 de bărbați și femei din toate Statele Unite și din mai multe țări străine.

Otterbein oferă mai mult de 70 de majori și 44 de minori, precum și cursuri de studiu individualizate. De asemenea, oferim cinci programe postuniversitare în administrarea afacerilor, educație și asistență medicală, inclusiv doctor în practica medicală.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Westerville

    South Grove Street,1, 43081, Westerville

    Întrebări