Keystone logo
Oslo Met University

Oslo Met University

Oslo Met University

Introducere

OsloMet este o universitate urbană cu un profil academic divers și o orientare internațională clară. Prin cercetările pe care le desfășurăm și studenții pe care îi educăm, OsloMet caută să răspundă nevoilor societății și ale pieței muncii. OsloMet este gânditor și se angajează să adopte noi tehnologii și soluții inovatoare care îmbunătățesc modul în care este condusă universitatea.

Valorile noastre

Învăţare

În strânsă cooperare cu societatea și angajatorii, cunoștințele și experiența noastră vor contribui la învățare și la modernizarea programelor noastre de studiu. De asemenea, va contribui la dezvoltarea instituției, a studenților individuali și a membrilor personalului.

inovatoare

Inovarea necesită cooperare între discipline, profesii și părțile interesate ale societății. Scopul nostru este să fim curioși și deschiși în relațiile noastre cu societatea, angajatorii și întreprinderile și vom produce noi cunoștințe care să ofere soluții la provocările de mâine.

divers

Locația noastră în regiunea Oslo ne oferă oportunități bune de a înțelege și de a beneficia de diversitatea populației orașului. Vom promova egalitatea și înțelegerea - în societate în general și în rândul studenților și personalului nostru în special.

Locații

  • St. Hanshaugen

    Pilestredet,46, 0167, St. Hanshaugen

    Întrebări