Keystone logo
ORT Braude College Of Engineering

ORT Braude College Of Engineering

ORT Braude College Of Engineering

Introducere

Încă de la înființare, Colegiul Academic de Inginerie ORT Braude a îmbrățișat un obiectiv singular: de a face învățământul superior accesibil tuturor israelienilor, indiferent de mediul lor economic.

La ORT Braude, considerăm că oferirea învățământului superior în domeniul ingineriei și științei este o expresie puternică a valorilor naționale și salutăm orice ocazie de a avansa acest obiectiv. Pentru a rămâne relevanți în această nouă lume competitivă și pentru a oferi studenților cel mai actual curriculum, rămânem la curent cu tendințele educaționale și industriale.

La ORT Braude, suntem conștienți de responsabilitatea noastră socială și de beneficiile pe care le poate avea locația noastră pentru studenții noștri, industriile locale și comunitățile. Credem că fiecare persoană are dreptul să-și modeleze propriul viitor. Această credință, alături de angajamentul social al colegiului, au permis ORT Braude să aducă contribuții extraordinare la comunitatea și economia locală. Este, de asemenea, un impuls pentru noi să lucrăm neobosit pentru a le oferi tinerilor israelieni posibilitatea de a atinge împlinirea academică personală, în timp ce continuăm să susținem standarde academice înalte, fără compromisuri.

Locații

  • Karmiel

    Karmiel, Israel

    Întrebări