Keystone logo
Opole University

Opole University

Opole University

Introducere

Despre

Bine ați venit la Universitatea din Opole - una dintre cele 19 universități publice din Polonia. Deși pare a fi o universitate relativ tânără - înființată în 1994 - are o lungă tradiție academică de când a fost înființată ca urmare a aderării la una dintre cele mai bune academii pedagogice poloneze - Colegiul Pedagogic Superior din Opole și ramura Opole a Universității Catolice în Lublin.

În prezent, Universitatea noastră cuprinde opt facultăți și câteva alte unități, care împreună formează o dinamică, modernă și angajată la cele mai înalte standarde de predare a instituțiilor academice.

Universitatea din Opole își extinde continuu oferta educațională și dezvoltă colaborarea cu parteneri academici și de afaceri, atât în ​​Polonia, cât și în străinătate. Studenții noștri pot participa la plasări și schimburi în cadrul programului Erasmus sau al programului Europa Master. Aceștia pot obține burse și granturi diverse și își pot dezvolta interesele și pasiunile prin participarea la o gamă largă de activități în domeniul științei, sportului și culturii.

Datorită unei game largi de domenii de studiu și specialități puteți găsi cu ușurință un program care vă va satisface interesele și vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru cariera și viața viitoare.

Școala de limba și cultura poloneză pentru străini de la Facultatea de Filologie a Universității din Opole oferă cursuri de limbă poloneză pentru străini și pregătește studenții noștri la examene conform standardelor europene de la toate nivelurile - Certificat de la Biroul pentru recunoașterea academică și schimbul internațional recunoașterea cunoașterii limbii poloneze ca limbă străină.

Locații

  • Opole

    pl. Kopernika 11a, 45-040, 45-040, Opole

Întrebări