Keystone logo
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Introducere

Introducere

Oferind oportunități de învățare captivante și cunoștințele și experiența facultăților premiate de clasă mondială, programele online Old Dominion University sunt ideale pentru a satisface nevoile studenților de astăzi.

Educație de calitate

Old Dominion University, situat în orașul de coastă Norfolk, este universitatea de cercetare doctorală cu spirit antreprenorial din Virginia, cu peste 24.000 de studenți, cadre universitare riguroase, o comunitate rezidențială energică și inițiative care contribuie anual cu 2,6 miliarde de dolari la economia Virginiei. Cu rădăcini istorice începând cu aproape 100 de ani în urmă, ODU este acum una dintre puținele universități publice cu distincția Fundației Carnegie „Universități doctorale: activitate superioară de cercetare”. Profesorii noștri creează cunoștințe și le împărtășesc. Atestând calitatea programelor sale, Old Dominion University este acreditat de către Comisia pentru colegii din Asociația sudică a colegiilor și școlilor pentru a acorda diplome de bacalaureat, masterat, specialist în educație și doctorat. În plus, numeroase programe de studii la Universitate sunt acreditate individual de agenții specializate recunoscute de Consiliul pentru acreditarea învățământului superior.

Cursuri convenabile Oferind cursuri online sincrone și asincrone, ODU le permite studenților să își continue educația și să îndeplinească în continuare cerințele familiei și muncii. Aflați mai multe despre mediul nostru de învățare online aici .

Serviciile de asistență Old Dominion University oferă aceleași suporturi academice și resurse pentru studenții online ca și pentru studenții din campus. Explorează resursele noastre academice online aici . Asistența tehnică este disponibilă toată ziua și toată noaptea, în fiecare zi a anului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Întrebări